DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

A lítium-ion akkumulátorok előírásoknak megfelelő szállítása

A lítium akkumulátorok az UN 3090/3091 (lítium-fém akkumulátorok) és az UN 3480/3481 (lítium-ion akkumulátorok) a 9. osztályú veszélyes áruként vannak besorolva. Ez azt jelenti, hogy a lítium akkumulátorokra a szállítás során a veszélyes árukra vonatkozó előírások vonatkoznak, és a szállítási csomagolással szemben különleges követelményeket kell támasztani. Általánosságban elmondható, hogy a lítium-ion akkumulátorok közúti, vasúti, tengeri vagy légi szállítása esetén az UN engedéllyel rendelkező szállítási csomagolást kell használni. A lítium akkumulátorok állapotától függően a szállítóládáknak megfelelő típusengedéllyel is rendelkeznie kell, és az ADR szerinti bizonyos csomagolási előírásoknak is meg kell felelnie. A DENIOS biztosítja Önnek a megfelelő szállítási megoldásokat.

Szállítóboxok lítium-ion akkumulátorok számára

Legyen szó prototípusról, kis sorozgyártmányról, sértetlen, sérült, hibás, kritikusan hibás vagy újrahasznosításra szánt lítium akkumulátorokról: a DENIOS termékcsalád minden igényre megfelelő és jóváhagyott szállítási megoldást kínál. Kiváló minőségű szállítódobozaink lítium-ion akkumulátorokhoz műanyagból, alumíniumból, acélból vagy rozsdamentes acélból készülnek, és különböző méretekben, kérésre speciális méretben is elérhetők. A lítium akkumulátorok biztonságos és jogszabályi előírásoknak megfelelő szállítását a megfelelő töltőanyaggal együtt biztosítjuk. Töltőanyagként típustól függően különböző tűzgátló anyagokat használnak. Például a PyroBubbles®, amely az MPA Dresden a DIN EN 3-7 szerint pozitívan bevizsgált oltóanyag szilárd és folyékony éghető anyagokhoz. Az expandált üveggranulátumot a lítium-ion szállítódobozba töltik, vagy praktikus PE töltőpárnák formájában helyezik be. Más modellek texturált üvegszálakból készült tűzálló, nedvszívó anyagból készült párnázattal dolgoznak, amellyel a lítium-ion akkumulátorok biztonságosan be vannak zárva. Használja praktikus lítium boxok kiválasztási útmutatónkat az Ön igényeinek megfelelő optimális termék kiválasztásához.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00