E-beszerzés fejléc

Legyen beszerzési szakértő az e-beszerzéssel

Az elektronikus közbeszerzési rendszerek előrehaladtával napjainkban bevélt e-üzleti szabványokká váltak, amelyet sok nagy és közepes B2B vállalkozás használ. Digitális és egyedi beszállítói katalógust importálunk az ügyfél készletellenőrzési rendszerébe, amely megkönnyíti és gyorsítja a rendelési folyamatokat. A DENIOS 15 éve a katalógus formátumait a világ minden tájáról származó ismert vásárlók számára is elérhetővé teszi.

 

Az automatizált digitális szolgáltatás nemcsak papírt takarít meg és védi a környezetet, hanem egyszerűsíti a beszerzési folyamatot a megrendeléstől a szállításig. Így a megrendelések kezelése leegyszerűsödik, az adminisztrációs ráfordítások csökkennek, amivel folyamatköltséget valamint idő takarít meg. Ezenkívül az alkalmazottak csak meghatározott feltélelekkel vásárolják meg a beszerzési részleg által korábban jóváhagyott termékeket, beleértve a kedvezményeket is: Ez mindenkor lehetővé teszi az üzemi berendezések költségvetési és termékellenőrzését, és átláthatóbbá teszi a beszállítói kapcsolatok kezelését.


Költséget takaríthat meg!

 

Különösen az alacsony vásárlási értékű cikkeknél (úgynevezett C-alkatrészek és B-alkatrészek, mint például kisméretű tartályok) a folyamatköltségek meghaladják a termék értékét. A digitális katalóguskezeléssel akár 30 százalékos * költségmegtakarítást érhet el a következő területeken:

 

 

Az igények meghatározása és jóváhagyása
Az igények meghatározása és jóváhagyása
Beszállító kiválasztása / A "Maverick-Buying" elkerülhető
Beszállító kiválasztása / A "Maverick-Buying" elkerülhető
Kifizetések lebonyolítása / Jóváírások
Kifizetések lebonyolítása / Jóváírások
A folyamatlánc / audit biztonságának való megfelelés
A folyamatlánc / audit biztonságának való megfelelés
Biztonságos rendelési folyamat
Biztonságos rendelési folyamat

*Anyaggazdálkodási Szövetség, Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségek (MLSZKSZ). 


Digitálisan rendelni? - Hát persze, hogy biztonságos!

Amikor exkluzív katalógusunkon keresztül rendel, közvetlenül a biztonságot és a minőséget rendeli! Termékeink megfelelnek az országspecifikus jogi irányelveknek és megfelelnek a legmagasabb minőségi osztályoknak. Számos tanúsítványunk áttekintését itt találja. Gyártóként fejlesztünk és gyártunk annak érdekében, hogy optimálisan elláthassuk Önt a veszélyes anyagokkal való mindennapi munkához szükséges termékekkel.

 

Rendeljen a veszélyes anyagok tárolására és a munkavédelemre szakosodott szakemberektől, és a jövőben legyen egy kattintással a régi megrendelési folyamat előtt!


A DENIOS biztonsága - az SAP Ariba ajánlásával

Az Ariba Network egy dinamikus digitális piactér, ahol 190 ország kereskedelmi partnereinek milliói bonyolítanak le üzleti tevékenységet, évi 30000 milliárd dollár értékben. Sok ügyfelünk már ezt a platformot használja. Annak érdekében, hogy a beszerzési folyamatokban optimálisan tudjuk támogatni ügyfeleinket, régóta sikeresen vagyunk jelen szolgáltatóként az Ariba Networkon - sőt, mi több: az elektronikus beszerzés területén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, a környezetvédelmi műszaki ágazatában jelenleg mi vagyunk az Ariba által elsőként ajánlott és egyetlen referenciaszolgáltató.
 


Partnereink


Előnyök:

  • A legnagyobb választék a vállalati környezetvédelem területén, közvetlenül a gyártótól

  • Több mint 15 éves tapasztalat az e-Business-ben és több mint 100 katalógus különböző formátumban

  • Nemzetközileg elérhető - 14 nyelven

  • Több mint 12 000 cikk képekkel, szakszerű leírásokkal és műszaki adatokkal

  • A termékeink jogkövető használatával kapcsolatos további információk PDF formátumban letölthetőek

  • A termékhez tartozó kiegészítőkhöz, ill. termékváltozatokhoz közvetlen link-kapcsolat

  • Egyénileg beállítható választék

  • Megfelelőség olyan szabványok szerint, mint pl. a BMEcat, az eCl@ss, és az UNSPSC

  • OCI interfész a DENIOS online áruház integrálásához az Önök készletgazdálkodási rendszerébe (ERP)


Kérdése van? - Keressen meg minket!

 

Egyedi termékválaszték, kompatibilitás az ügyfél készletgazdálkodási rendszereivel (ERP), kiemelkedő adatminőség: Ön is profitálhat ezekből az előnyökből!


Nemzetközileg tapasztalt e-Procurement csapatunk örömmel válaszol kérdéseire!

Kérjen ajánlatot!