DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Tiszta levegős- és légtechnikai munkaállomások

A DENIOS több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszer- és vegyipar számára kialakított tisztatéri rendszerek gyártásában. A szolgáltatások köre olyan kiváló minőségű por- és oldószertároló légtechnikai rendszereket tartalmaz, amelyek garantálják az üzemeltetők számára az előírt munkahelyi koncentrációt és a termékek minőségét. Ha nyitott tiszta helyiségre van szüksége a porok vagy oldószerek biztonságos kezeléséhez (adagolás, mintavétel, őrlés, szitálás stb.), a DENIOS munkaállomasok rendkívül hatékony megoldást nyújtanak.

Laminar-Downflow rendszerek

A Laminar-Downflow rendszer- "lamináris" azaz egyirányú áramlás, párhozamos légáramokkal- egy zárt rendszer amely különféle szellőztetési technológiák segítségével (levegő keringtető/elszívó rendszer) tiszta, biztonságos légzést biztosít a munkavállaló számára a mintavétel, a mérés és más manuális folyamatok során, -magas szintű védelemmel miközben a kezelő továbbra is teljes mozgásszabadságot élvez. A Laminar-Downflow munkaállomások és munkaasztalok megvédik a kezelőket a veszélyes anyagoktól, amelyek a termék kézi kezelése során felszabadulhatnak - a porok és gőzök elnyomhatók és elszívhatók a teljes munkaterületről.

A Laminar-Downflow rendszerek tipikus alkalmazási területei:

 • Termék adagolás
 • Termék mintavételi eljárások
 • Megosztott munkakörnyezet
 • Ömlesztett áru porciózás és mérés
 • Reaktor töltés
 • Terméklefejtés
 • Teszt berendezések alkalmazása
 • Légtechnikai munkaállomások
 • Vegyítés és keverés
 • Hordó töltés- és ürítés

Működési elv és felszereltség

Levegőkeringető rendszer

A levegőkeringető rendszerben a levegő 100% -át nagy teljesítményű szellőztető rendszer juttatja ki, ugyanakkor az automatikus térfogatáram -szabályozó megakadályozza az esetleges nyomásesést, ha a szűrő porterhelése megnőne.

A tiszta levegő 90%-a egyenletesen távozik a mennyezeti üregből a teljes biztonsági munkaterületre, és minden finomport függőlegesen lefelé mozgat, ki a kezelő légteréből. Míg a por a padló irányába süllyed, az elszívó rácsok a munkahely hátsó részébe jutatják, majd az itt található szűrőrendszer, -amely durva por előszűrőből, finompor- és HEPA-szűrőkből áll- a levegőt kiszűri, majd a tiszta levegőt visszakeringeti.

A légbefúvás normál esetben 10% -os bevezetett levegőt biztosít ami enyhe negatív nyomásterületet hoz létre. A rendszer magában foglalja a légáramlás szabályozást, a motort, a ventilátort és a világítást, és könnyű hozzáférést biztosít a szűrőkhöz a belső térből.

Segédberendezések

 1. Elszívórács

 2. Durva por előszűrő

 3. Finompor szűrő

 4. HEPA-szűrő

 5. Légáramlás szabályozás

Légelvezető rendszer

A légelvezető rendszer a levegő 100% -át egy speciális, nagy teljesítményű ventilátor/szűrőrendszeren keresztül, lefelé áramló tiszta, szűrt levegőt biztosít, miközben minden finomport függőleges irányba elvezet a kezelő légteréből.

Míg a por a padló irányába süllyed, a nagy teljesítményű elszívó rácsok a port/gázt vagy gőzöket a munkahely hátsó részébe irányítják, majd az itt található szívó-szűrő rendszer -amely durva por előszűrőből, egy finompor-és egy HEPA szűrőből áll,

amelyek kiszűrik a port a légkörből, mielőtt elszívják. A munkahelyre 10% -os befúvólevegő negatív nyomással a külső területről biztosítja a folyamatos negatív nyomást a munkahelyen. A rendszer műszereket, légáramlás -szabályozót, motort, ventilátort és világítást tartalmaz, és könnyű hozzáférést biztosít a karbantartási szűrőkhöz a belső térből.

A Magnehelic nyomáskülönbség-mérők valós időben jelenítik meg a levegőellátó és -szívó szűrők állapotát, valamint a be- és elszívott levegő áramlását. A vezérlőszekrény tartalmazza a vezérlőt, a világítást és a motort, a tápcsatlakozásokat és a stop / start funkciót. A munkahely biztonsági kapcsolókkal van ellátva a rendszer be- és elszívott levegőjéhez, valamint riasztó kijelzővel.

Segédberendezések

 1. Szellőzőrács

 2. Durva por előszűrő

 3. Finompor szűrő

 4. HEPA-szűrő

 5. Légelvezető csonk az ügyfél elszívó rendszeréhez való csatlakoztatáshoz

Sspeciális berendezések

 • Teljesen automatikus légáramlás szabályozás
 • Elszívó-, finom por- és HEPA szűrők a biztonságos cserélhető (Safe-Change) szűrőházakban a biztonságos szűrőcsere érdekében
 • Légbefúvás fűtő/hűtő elemekkel
 • Elektromos alkatrészek az ATEX robbanásveszélyes területekre vonatkozó irányelveinek megfelelően
 • GMP/FDA kompatibilis kivitel

Alkalmazási példák üzemépítéi eljárás lefolytatásához

Gyakorlati példa mintavevő létesítményre

A DENIOS az egyik gyógyszeripari ügyfele számára mintavevő létesítményt tervezett: anyagzsilippel, személyzsilippel és nyitott mintavevő munkaállomással - beleértve az automatikus IPA (izopropanol)-fertőtlenítési területet.

Tudjon meg többet

Leválasztó izolátorok és termékürítő rendszerek

A DENIOS vákuumos kesztyű nyílású szekrényeket/leválasztó izolátorokat kínál a dolgozó személyek hermetikus és légmentes elválasztásához a veszélyes anyagtól vagy a munkaterülettől. Alkalmas az elsődleges porok elszigetelésére is száraz por termékek kiürítésekor és csomagolásakor.

Tudjon meg többet

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések a tiszta levegős- és légtechnikai megoldásokhoz

Felszereltségek

A különféle DENIOS termékek segítségével egyedileg berendezheti károsanyaganyag gyűjtő kamráját. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Elszívó ventilátorok, integrálható szűrőtechnika, robbanásbiztos kivitel stb. - a további kialakítások és alkatrészek széles választékával a DENIOS az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást kínálja. Örömmel adunk tanácsot a helyszínen annak érdekében, hogy konfigurálhassuk az Ön igényeinek megfelelő VARIO-Flow megoldást.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

További bejegyzések és DENIOS szaktudás

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00