DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Vészzuhany kiválasztási segédlet

Találja meg a megfelelő terméket a sürgősségi ellátáshoz

Ez az ingyenes DENIOS kiválasztási segédlet tömör áttekintést nyújt a következőkről:

  • A legfontosabb kritériumok a megfelelő vészzuhany vagy szemmosó kiválasztásához
  • A piacon elérhető vészzuhany-változatok és szemmosó megoldások
  • Megkülönböztetésük a működésük és a legfontosabb termékkiválasztási szempontok tekintetében

Melyik vészzuhany a megfelelő az alkalmazásomhoz?

Ha vészzuhanyokról van szó, nehéz a választás: vannak szemöblítő flakonok, vízcsatlakozós szemzuhanyok, vízcsatlakozós testzuhanyok, kombinált vészzuhanyok vízcsatlakozóval, fagyálló vészzuhanyok vagy speciális tartályos elsősegély zuhanyok, amelyek nem igényelnek helyszíni vízellátást. De melyik termék a megfelelő? Annak érdekében, hogy a lehető legjobb támogatást nyújthassuk a megfelelő termék kiválasztásához, gyakorlati vészzuhany kiválasztási segédletünkben áttekintést talál a legfontosabb kiválasztási kritériumokról.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

GYIK

Vészzuhanyok: 10 kérdés, 10 válasz

A vészzuhanyok és a szemmosók elengedhetetlenek az elsősegélynyújtáshoz szennyeződés esetén. A DENIOS vészzuhany GYIK-ben választ talál a testvészzuhanyokkal, szemvészzuhanyokkal és szemmosó palackokkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Továbbolvasás
Útmutató

Vészzuhany kiválasztási segédlet

A DENIOS webáruházban átfogó termékválasztékot talál az öblítőfolyadék vészhelyzeti ellátásához. De melyik termék a megfelelő? Összeállítottunk egy világos kiválasztási segédletet, mely segítségül szolgál a döntéshozatal során.

Továbbolvasás
Cikk

Kettős biztonság vészzuhanyokkal: biztonság az üzemeltetőknek. Elsősegélynyújtás a felhasználóknak.

A vészzuhany az elsősegélynyújtás alapvető eszköze az akut sérülések megelőzésére és a következményes károk megelőzésére. Tudja meg, hogyan védhetik meg magukat jobban az üzemeltetők és a felhasználók a tanúsított termékekkel, és mely jellemzők fontosak az optimális öblítési hatás érdekében.

Továbbolvasás
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00