DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Folyóirat 3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására

Hogyan lehet magasabb hozzáadott értéket elérni veszélyesanyag-depóval

Ebben az ingyenes DENIOS folyóiratban többek között megtudhatja:

  • Hogyan valósítsa meg nemcsak a biztonság szempontjából lényeges tényezőket, hanem az optimális helykihasználást és a hatékony munkafolyamatokat is
  • Hogyan takaríthat meg helyet és nyerhet gyártási területet
  • Hogyan hozzon létre rövid távolságokat és ezáltal hatékonyabb munkafolyamatokat
  • Hogyan reagálhat a szűk tárolási helyekre az előírásoknak megfelelő, ugyanakkor rugalmas és költséghatékony módon

Veszélyes anyagok hatékony tárolása: ötvözze a biztonságot a gazdaságossággal

Amikor a vállalatok veszélyes anyagokkal dolgoznak, a raktározás során általában a biztonsággal kapcsolatos tényezők kerülnek a fókuszba. A veszélyes anyagok szakszerű és jogszabályi előírásoknak megfelelő tárolása mellett a gazdasági szempontok sem elhanyagolhatók. Mert az optimális helykihasználás és a hatékony munkafolyamatok jelentős hatással vannak a termelékenységre és a mindennapi munka hozzáadott értékére. A DENIOS szakértőnk, Gertjan Frick három hatékony stratégiát magyaráz el a raktározás optimalizálásához a DENIOS veszélyesanyag-depóival.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Termékvilág

Lítium-akkumulátorok: Zárja be a rizikót!

A lítium akkumulátorok kezelése veszélyt jelenthet. Függetlenül attól, hogy egyenként, kisebb teljesítményű vagy nagy mennyiségű nagy teljesítményű akkumulátorokat szeretne biztonságosan tárolni, tölteni és szállítani, vagy stressztesztekhez egy helyiségre van szüksége: a DENIOS mindenre a megfelelő megoldást kínálja.

Továbbolvasás
Folyóirat

3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására

Ismerje meg, hogyan érhet el nagyobb hozzáadott értéket a DENIOS veszélyesanyag-depóival, és hogyan valósítható meg a biztonsággal kapcsolatos tényezők mellett az optimális helykihasználás és a hatékony munkafolyamatok a veszélyes anyagok tárolása során.

Továbbolvasás
GYIK

IBC tartály- 16 kérdés IBC szakértőknek

Az IBC tartály ma az egyik leggyakrabban használt csomagolóeszköz az iparban és a kereskedelemben. IBC szakértőink most válaszolnak a 16 leggyakrabban feltett kérdésre a népszerű ömlesztett csomagolással kapcsolatban a nagy DENIOS IBC útmutatóban.

Továbbolvasás
Folyóirat

Környezeti felelősség

Was bei Schäden durch Gefahrstoffe droht und wie Sie sich absichern können.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Poszter

Tárolási osztályok besorolása a TRGS 510 szerint

Használja a TRGS 510-ben található besorolási útmutatót, hogy megtalálja a veszélyes anyag megfelelő tárolási osztályát.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 53 termékből
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00