DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Ellenőrző listája kármentő tálcák karbantartásához

Kármentő tálcák szakszerű elhelyezése, karbantartása

Ez az ingyenes DENIOS ellenőrzőlista többek között a következőket mutatja be:

  • 9 fontos alapszabály a kármentő tálcák elhelyezéséhez a következménykárok elkerülése érdekében.
  • Milyen törvényes vizsgálati időszakokat kell betartani.
  • Mit kell figyelembe venni a kármentő tálcák karbantartása során.
  • Hogyan kezeljük a sérüléseket, és mikor kell cserélni a kármentő tálcát.

Amit feltétlenül tudni kell a kármentő tálcák elhelyezéséről és karbantartásáról

Mint minden más munkaeszköz esetében, a kármentő tálca működését (valamint a használat esetében előírt gyűjtőmennyiséget) mindig garantálni kell. A szükséges karbantartási intézkedéseket azonnal el kell végezni, és a talált hibákat azonnal ki kell javítani. Ezt a BetrSichV 10. § (német Üzembiztonsági rendelet) és az ArbStättV 4. § (német Munkahelyekre vonatkozó rendelet) alapján alapvetően a jogalkotó írja elő.

Ennyit az Ön általános üzemeltetői kötelezettségeiről – felhasználóként természetesen felteszi magának a kérdést, hogyan kell konkrétan eljárnia. A kármentő tálcák megfelelő elhelyezésével és karbantartásával kapcsolatos konkrét információk a német Acéltálcákról szóló irányelvben (StawaR) találhatók. Ezen irányelv hatálya alá legfeljebb 1000 literes acél kármentő tálcák tartoznak.

A műanyag kármentő tálcák Németországban szabályozatlan építési terméknek számítanak. A DENIOS-nál általános építésfelügyeleti engedéllyel rendelkeznek a Német Építéstechnikai Intézet-től (DIBt). Az elhelyezésre és karbantartásra vonatkozó rendelkezéseket ez tartalmazza.

Általánosságban elmondható, hogy a kármentő tálca elhelyezésénél már sokat tehet azért, hogy a termék hosszú ideig megbízható szolgáltatást nyújtson Önnek. Mert az esetek túlnyomó többségében a nem megfelelő kezelés következtében keletkezik a kár. Ellenőrzőlistánkban összegyűjtöttük azokat a legfontosabb dolgokat, amelyeket figyelembe kell vennie a kármentő tálcák elhelyezése és karbantartása során.

Használja már a DENIOS kármentő tálca karbantartási szolgáltatását?

Használja a DENIOS professzionális karbantartási szolgáltatását, hogy minimálisra csökkentse a kármentő tálcák meghibásodásának kockázatát és megőrizze azok élettartamát. Csapatunk a legmodernebb technológiával dolgozik, beleértve a vizsgálati jegyzőkönyveket és a -plaketteket.

A professzionális szemrevételezés mellett a DENIOS műszaki vizsgálatot is kínál az acél kármentő tálcákhoz. Egyedülálló hegesztési varrat-ellenőrzési eljárást alkalmazunk, amely még a legfinomabb hajszálrepedéseket és deformációkat is láthatóvá teszi.

Karbantartási lehetőségek és tartozékok a kármentő tálcák biztonságos kezeléséhez és hosszú távú értékmegőrzéséhez

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Folyóirat

3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására

Ismerje meg, hogyan érhet el nagyobb hozzáadott értéket a DENIOS veszélyesanyag-depóival, és hogyan valósítható meg a biztonsággal kapcsolatos tényezők mellett az optimális helykihasználás és a hatékony munkafolyamatok a veszélyes anyagok tárolása során.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Cikk

Az ötlettől a termékig: Így jön létre a műanyag kármentő tálca

Vessen egy pillantást a DENIOS kulisszái mögé! Megmutatjuk, hogyan készülnek műanyag kármentő tálcáink: innovációs részlegünk kezdeti ötletétől a jóváhagyási folyamaton át a kész sorozattermékig, amelyet saját rotációs műanyag öntőnkben gyártunk.

Továbbolvasás
Ellenőrző lista

Kármentő tálcák karbantartása

Minden kármentő tálcát használó cég köteles jó állapotban tartani azokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amelyeket figyelembe kell vennie a kármentő tálcák elhelyezése és karbantartása során.

Továbbolvasás
Cikk

A 7 legnagyobb hiba a kármentő tálcák kiürítésekor

A folyadékszivárgás nem ritka, és bármikor előfordulhat. De hogyan tovább? Hogyan folyik ki ismét a folyadék a tálcából? Ez nem olyan triviális, mint amilyennek hangzik: súlyos hibák fordulhatnak elő a kármentő tálcák kiürítésekor. Íme, mit ne tegyen semmilyen körülmények között – és hogyan kell helyesen cselekedni.

Továbbolvasás
Útmutató

4 lépésben a megfelelő kármentő tálcáig

A legnagyobb kármentő tálca-választék beszállítójaként és gyártójaként biztosíthatjuk Önt, hogy minden igényhez van megfelelő kármentő tálcánk. A következőkben elmondjuk, hogyan válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő terméket.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 11 termékből
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00