DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gázpalackok termékvilága: kerülje a tüzet, robbanást vagy anyagszivárgást!

A gázpalackok megfelelő tárolása és a megfelelő gázpalack-kezelés rendkívül fontos, mivel a sűrítettgáz-palackok nagy biztonsági kockázatot, ezáltal jelentős potenciális veszélyt jelentenek. A DENIOS megbízható és törvényi előírásoknak megfelelő termékeket kínál bel- és kültéri tároláshoz, valamint a gázpalackok biztonságos, napi kezeléséhez.

Gázpalackok biztonságos tárolása

Gázpalacktároló-szekrények kültéri telepítéshez

Kínálatunkban kompakt gázpalack-tároló szekrények széles választékát találja kültéri telepítéshez. A különböző modellek méretei mérsékelt mennyiségű propángáz vagy 11 kg-os, 33 kg-os vagy 50 literes sűrítettgáz-palackok tárolására vannak optimalizálva. Válasszon az időjárásálló modellek közül, amelyek robusztus acéllemezből készültek beépített szellőzőnyílásokkal, vagy a kompakt rácsos szekrények közül a fedett kültéri telepítéshez.

Gázpalack tároló kültéri telepítéshez

A gázpalack tárolókat nagy mennyiségű gázpalack kültéri tárolására tervezték. Stabil acél vázszerkezetből állnak, hálós ráccsal, amely lehetővé teszi a természetes szellőzést. A tető profilozott acéllemezből készült, és védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.

Gázpalack-tároló konténer kültéri telepítéshez

Használjon gázpalack-tároló konténereket nagyobb mennyiségű gázpalack tárolására a szabadban, az előírásoknak megfelelően. A gázpalack-tároló konténerek zárt, tűzvédelemmel ellátott tárolóként is kaphatók - ideális, ha a gyár területén a helyproblémák nem teszik lehetővé a biztonsági távolságok betartását.

Gázpalack-tároló szekrények beltéri beépítéshez

A kültéri gázpalack tároló sok szempontból ideális, de nem mindig kivitelezhető. Ilyen esetekre a DENIOS tűzálló gázpalack-tároló szekrényeket kínál beltéri beépítésre - az EN 14470-2 szabvány szerint típusvizsgált és opcionálisan 30 vagy 90 perces tűzállósággal. Így a sűrítettgáz-palackok munkaterületen való elhelyezése, eltávolítása és tárolása egyszerű.

Útmutató: a gázpalackok biztonságos tárolására vonatkozóan

A gázpalackok hordozható sűrítettgáz-tartályok, és számos iparágban használják. Például műhelyekben végzett hegesztéskor, laboratóriumi munkavégzéskor vagy hűtőközegként hűtési és fagyasztási alkalmazásokban. A gázok kezelése számos kockázatot rejt magában – ami veszélyes folyadékként sok tekintetben megnehezíti a tárolásukat.

A gázpalackok biztonságos tárolásáról szóló útmutatónkban felsorolunk néhány nagyon fontos követelményt.

A gázpalackok biztonságos kezelése és szállítása

Fali konzolok és állványok gázpalackokhoz

A gázpalack fali tartó vagy a gázpalack állvány biztosítja, hogy az egyes gázpalackok biztonságosan rögzítve legyenek, és ne boruljanak fel. A gázpalackok láncokkal vagy rögzítőhevederekkel vannak rögzítve. Míg a láncokat meghatározott gázpalack-átmérőkre optimalizálták, a szíjrendszerek különböző méretekre állíthatók.

Gázpalack szállító kocsik és szállító állványok

A professzionális szállítási segédeszközök lehetővé teszik a gázpalackok biztonságos felemelését és a felhasználási helyre szállítását. Kínálatunkban talál kézi működtetésű gázpalackos kocsikat egy vagy két gázpalack szállítására - de tágas szállítóállványokat és kalodákat is, amelyekkel nagyobb mennyiségű gázpalackot szállíthat targoncával vagy raklapemelővel.

Fűtőköpeny gázpalackokhoz

Számos gyártási folyamat állandó gázellátást igényel, hogy szabályozott légköri feltételeket hozzon létre. Pontos hőmérsékletszabályozás szükséges az áramlási sebességek állandó tartásához. A gázpalack fűtőköpenyek kifejezetten ezekre a feladatokra lettek kifejlesztve, és normál munkakörnyezetben és robbanásveszélyes zónákban használható változatokban is elérhetők.

Útmutató: Gázpalackok biztonságos kezelése

A gázpalackokat sok vállalat naponta használja. Sokszor ki vagyunk téve annak a tévedésnek, hogy használatuk ártalmatlan, hiszen a magánszférában bárki használhatja a gázpalackot anélkül, hogy biztonsági ismereteit igazolnia kellene. Mindazonáltal minden egyes alkalmazásnál körültekintően kell eljárni, mert a gázpalackok kezelésének hibái pusztító következményekkel járhatnak. Ezért a gázpalackok mindennapi üzemeltetése során be kell tartania néhány biztonsági előírást, és tájékoztatnia kell az alkalmazottakat is.

Útmutatónkból megtudhatja, mire érdemes figyelni a gázpalackokkal végzett munka és a gázpalackok szállítása során.

Szakértelem a gázpalackok témakörében

Tölt…
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00