DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Munkavédelem és veszélyesanyag-tárolás ősszel és télen

A nappalok egyre rövidebbek, sötétebbek és csapadékosabbak lesznek - ez különleges kihívást jelent a munkavédelem szempontjából. A DENIOS-szal jól felkészült: Elmondunk 4 követelményt, amelyekre gondolnia kell a következő hetekben.

A mindennapi, de fontos dolgokkal kezdődik: A beltérben például a padlónak csúszásmentesnek kell lennie, és elegendő fényt kell biztosítani. Így elkerülheti a baleseteket, és kellemes és teljesítményfokozó munkakörnyezetet teremthet alkalmazottai számára. Amikor a tél már a küszöbön áll, a helyiségeket hó- és jégmentesen kell tartani. Ezenkívül a hőmérséklet-érzékeny veszélyes anyagokat óvni kell a hideg negatív hatásaitól, és megfelelően kell tárolni.

1. Kerülje a megcsúszást a vállalatnál

Ősszel megnő az eleséses balesetek kockázata. tipikus veszélyforrások a nedvesség, szennyeződés és a nedves levelek, amelyek kívülről kerülnek be a cég épületébe. Így növelheti a munkavédelmet és elkerülheti a fokozott csúszásveszélyt a munkaterekben, a gyártásban és a raktárakban:

Felülettisztítás

Rendszeresen tisztítsa a padlót. A DENIOS-nál megtalálja a megfelelő tisztítóeszközöket, tisztítókendőket és tisztítószereket.

A választékhoz

Csúszásgátló szőnyegek

Használjon csúszásgátló szőnyegeket a további stabilitás érdekében. Csúszásgátló szőnyegeket kínálunk sokféle kivitelben.

A választékhoz

Csúszásgátló szalagok

A csúszásgátló szalagok hatékonyan megelőzik a baleseteket is. Ideális pl. bejáratokhoz és átjárókhoz, járdákhoz, lépcsőkhöz, emelkedőkhöz vagy rámpákhoz.

A választékhoz

3. A veszélyes anyagok megfelelő tárolása hideg és téli időjárási körülmények között

A külső hideghatások miatt a tervezett tárolási hőmérséklet alá csökkenő hőmérséklet a termék károsodását okozhatja, a viszkozitás megváltozása miatt károsíthatja a további feldolgozást, vagy akár veszélyes reakciókat is kiválthat bizonyos anyagokkal. Így működik a professzionális tárolás:

Hőszigetelés és fűtési rendszerek a veszélyesanyag-tárolók számára

A DENIOS veszélyesanyag-tároló konténerek hőszigetelt kivitelben, speciális hőszigetelő panelekkel kaphatók. A szigetelt veszélyesanyag-tároló különböző fűtési rendszerekkel vagy hőmérséklet-ellenőrző rendszerrel bővíthető, hogy az érzékeny veszélyes anyagokat optimálisan megvédje a negatív hideghatásoktól.

A felszereltségi lehetőségekhez

Fűtőköpenyek és hordómelegítők

Néha csak kis mennyiségű veszélyes anyagot kell védeni a fagytól és a lehűléstől - például ha azokat rövid ideig külön tartályokban a szabadban tárolják. Használjon mobil fűtőköpenyt és hordómelegítőt a megfelelő tárolási hőmérséklet biztosítása érdekében.

A választékhoz

4. Téli karbantartási és hóeltakarítási kötelezettségek teljesítése

A vállalatok törvényileg kötelesek téli szolgáltatást nyújtani. Annak érdekében, hogy teljesítse kötelességét, és megelőzze a téli baleseteket az Ön telephelyén, időben óvintézkedéseket kell tennie. Így az első hóeséskor sem lesz hiányoza a fontos szerszámokból:

Szóróanyag tárolók

Az olyan szóróanyagok, mint a granulátum vagy a homok, érzékenyek a nedvességre és az időjárás viszontagságaira. A szóróanyag tárolók nem csak azt biztosítják, hogy szárazon és időjárásállóan tárolják a szóróanyagot, hanem azt is, hogy a szóróanyagot a téli útkarbantartáshoz szükséges kültéri helyen tartsák.

A választékhoz

Szóróanyagos kocsik

Mobil szóróanyagos kocsijainkkal a szóróanyag könnyen szétosztható, ahol csak szükséges. Gyorsan és egyszerűen!

A választékhoz

Lapátok és hólapátok

Lapátokra és hótolókra nemcsak a hó eltakarításához, hanem a szóróanyag szórásához is szükség van.

A választékhoz

Fagyálló folyadékok kézi szivattyúi

A DENIOS webáruházban a fagyálló folyadékok szivattyúzására szolgáló speciális kézi szivattyúk széles választékát találja.

A választékhoz

Szivárgáskezelés fagy idején

A fagyálló tömítő kitt vagy a speciális csatornatömítő párnák segítségével a szivárgó folyadékok visszaszorítása még fagypont alatti hőmérsékleten is sikeres.

A választékhoz

Tetőfűtési rendszer a veszélyesanyag-tárolók számára

Védje meg kültéri veszélyesanyag-tárolóját a túlzott hóterheléstől, és spórolja meg magának a hóeltakarítással járó gondokat! Az utólagosan felszerelhető tetőfelület-fűtés segítségével a hóterhelés hatékonyan megelőzhető. A fűtött esőcsatornák fagymentesek maradnak még fagypont alatti hőmérsékleten is, és így optimális vízelvezetést biztosítanak.

Továbbá: Minden DENIOS veszélyesanyag- tároló létesítményt alapfelszereltségként a 2-es hóterhelési zónáig terveztek. Ezenkívül speciális kiviteleket kínálunk a nagyobb hófelhalmozódással járó területeken való használatra.

A választékhoz
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00