DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyesanyag-tároló hőszigeteléssel és klímatechnikával

A DENIOS hőszigetelt veszélyesanyag-tárolói elsősorban a hőmérséklet-érzékeny veszélyes anyagok fagymentes tárolására szolgálnak. A bevált acélvázas konstrukciót speciális panelek borítják. Megbízható klímatechnika védi a tárolt, hő- vagy fagyérzékeny árukat. Igény szerint a rendszerek felszerelhetők nagyobb fűtőteljesítménnyel, hűtőegységgel vagy klímával.

DENIOS megoldások a veszélyes anyagok biztonságos tárolására

Veszélyesanyag-tároló

Szinte minden DENIOS veszélyesanyag-tároló kapható hőszigeteléssel vagy anélkül. A fűtés és klímatechnika az egyedi felszereltség részét képezik.

A termékekhez

Tűzvédelmi raktárkonténer a DENIOS-tól

Minden DENIOS tűzvédelmi raktárkontener nem éghető A-anyaggal van szigetelve.

A termékekhez

Optimális tárolási hőmérséklet a DENIOS felszereltségeivel

Hőszigetelés

Az A-anyagból (kőzetgyapot) vagy B-anyagból (PUR habos szendvicspanell) készült hőszigetelés az energiaveszteségek és a fagyhatások elleni hatékony védelem révén energiatakarékos hatású. A nem éghető A-anyag gyúlékony folyadékok tárolására is alkalmas. A hőszigetelt veszélyesanyag-tároló bővíthető például fűtési rendszerrel vagy hőmérséklet figyelővel.

Bordáscső fűtőtest

A bordáscső fűtőtestek optimális hőkibocsátást és hőelosztást biztosítanak. Beépített biztonsági hőmérséklet-határolóval vannak felszerelve. Ez megvédi a fűtőtest felületét a túlmelegedéstől. A berendezéshez tartozik egy megfelelő ütésvédő lemez is, mert ezeket a fűtőtesteket általában a rakodási területen szerelik fel. Robbanásvédett (Ex) és nem robbanásvédett (nEx) változatok is kaphatók, mindegyik 1 vagy 2 kW teljesítménnyel.

Fűtőventilátor

A bordáscső fűtéssel ellentétben a fűtőventilátorok aktív és célzott konvekciót biztosítanak. Az effektív fűtési teljesítmény (nEx = 5 kW, Ex = 6 kW) ezért is magasabb, mint a természetes hőáramú fűtőközegeknél. A ventilátoros fűtőtestek ezért megfelelőbbek a nagyobb, hőszigetelt, bejárható veszélyesanyag-tárolók számára. A fűtőventilátorok légkeringtető funkcióval is kaphatók az egyenletes hőmérsékleteloszlás érdekében.

Légkondíciónálás

Az alapkivitelben a klímaberendezések/klímarendszerek garantálják az optimális hőmérsékleti viszonyokat és a fagymentességet a veszélyesanyag-tárolókban. A tároló hőmérsékleti tartománya +5 °C -15 °C-ig és +25 °C között van +35 °C külső hőmérsékletig. A moduláris hűtési és légkondicionálási megoldások lehetővé teszik a raktárhelyiség pontos hőmérsékletszabályozását. Robbanásvédett (Ex) verziók is elérhetőek itt.

Mesterséges szellőztetés

Raktárrendszerének állandó szellőztetéséhez a légcserét a helyi törvényi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű mesterséges szellőztetés garantálja. Ez gondoskodik az egészségre veszélyes vagy akár robbanásveszélyes gázok esetleges keletkezésének veszélyéről is. A légáramlást a jogszabályoknak megfelelően légáramlás-figyelő ellenőrzi. Szívesen beépítünk Önnek kiegészítő mesterséges szellőztetést is, amely az elszívott levegő határértékeinek túllépése esetén automatikusan bekapcsol.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00