DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Keménységvizsgáló teszt a legmagasabb igényekhez

A DENSORB® felitató anyagokat számos alkalmazási területen használják. Gyakran sokat kell kibírniuk - például amikor tartósan nagy nedvszívó képességű alátétként használják a gép közelében. Annak érdekében, hogy termékeink mindig a lehető legjobban teljesítsenek az Ön vállalkozásában, házon belüli tesztlaboratóriumunkban alapos terhelési és minőségi teszteknek vetjük alá őket. Az állítás: minden termék esetében egyenletes csúcsminőség. A minőségellenőrzésre mindig szükség van, amikor egy terméket újonnan fejlesztenek - de a hosszú távú minőségellenőrzéshez is. Az Amerikai Anyagvizsgáló Társaság (ASTM-American Society for Testing and Materials) hivatalos szabványait vesszük alapul. Azt, hogy a termék minősége megfelel-e a követelményeinknek, részletesen és több próbafolyamatban, összehasonlító mérésekkel ellenőrizzük.

Szakítószilárdság/nyúlás (ASTM 5035)

A kialakítástól függően a DENSORB® flíz anyagnak ki kell bírnia a nehéz és hosszú távú használatot. A nagy szakítószilárdság különösen fontos, ha az alkalmazás erős mechanikai igénybevétellel jár. Ha például a flíz anyagot munkahelyeken használják alátétként, még a rajta való járás sem okozhat jelentősebb károkat - elvégre nem szeretné, ha az alátétet a szükségesnél gyakrabban kellene cserélni. Az éles szélű felületek letörlésénél is megfelelően nagy mechanikai rugalmasságra van szükség. Ezt többek között szakítószilárdság/nyúlásvizsgálattal bizonyítjuk. Itt a próbatesteket vágott csíkok (150 x 25 mm) formájában készítjük el. Ezeket egy erő-elmozdulás mérőberendezésbe szorítjuk és állandó sebességgel nyújtjuk. Elviseli-e az anyag a kívánt terhelést? Csak ha a válasz "igen", akkor indul a következő tesztlépés.

Tömeg (ASTM 3776) és vastagság (ASTM 5736)

A DENSORB® flíz anyagaink alacsony súlya fontos minőségi tényező - mivel nagymértékben hozzájárul az ártalmatlanítási költségek megtakarításához. Nem utolsósorban pedig megkönnyíti a felhasználó számára a kezelést és a tárolást. Ezért tesztjeink során az anyag alapvető tulajdonságait, a súlyt és a vastagságot is alaposan szemügyre vesszük. Ehhez 113 mm átmérőjű próbadarabokat készítünk, mérünk és lemérünk. Miután bebizonyosodott, hogy a próbadarabok megfelelnek a megadott célértékeknek, elkezdjük a gyártást.

Abszorpció (ASTM 726)

Az egyik legfontosabb vizsgálat természetesen az abszorpciós képesség. A DENSORB® flíz anyagok például az olajnak saját tömegük akár 16-szorosát is felszívják, láthatóan gyorsabban, mint a hagyományos felitató anyagok - és így optimális eredményeket biztosítanak a szivárgások felszámolása során. A nedvszívó képességet tesztlaboratóriumunkban is próbára tesszük. A próbadarabot 30 másodpercre olajba merítjük. Előtte és utána megmérjük, és a különbség alapján meghatározzuk a felszívódás mértékét. Ha a kívánt teljesítmény itt is bizonyítást nyer, akkor a tesztet sikeresnek mondjuk! **Kizárólag azok a termékek kerülnek később a DENSORB® termékcsaládba, amelyek minden igénybevételnek ellenállnak és megfelelnek a minőségi kritériumainknak. **

Felitató anyag útmutató

az optimáils feitató anyaghoz

Legyen szó akár a napi munka során a gépeken keletkező cseppveszteségekről, akár szivárgás esetén a vészhelyzeti ellátásról - a felitató anyagok segítségével elkerülheti a felbecsülhetetlen kockázatokat és a kapcsolódó költségeket. Segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő tökéletes felitató anyagot.

Győződjön meg személyesen: Ingyenes DENSORB® mintakészlet

Szeretne meggyőződni a DENSORB® flíz anyagok kiemelkedő terméktulajdonságairól? Semmi gond! Kérje most ingyenes DENSORB® minta-készletünket, és végezze el saját minőségvizsgálatát. Egyszerűen rendelje meg, és hamarosan 4 ingyenes, különböző mintájú felitató anyagot tarthat a kezében.

Tartalom:

  • 1 Economy Single felitató kendő 40 x 50 cm
  • 1 Economy Double felitató kendő 40 x 50 cm
  • 1 Economy Triple felitató kendő 40 x 50 cm
  • 1 Premium Triple felitató kendő 40 x 50 cm
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00