DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Esettanulmányok a DENIOS veszélyesanyag-tárolóira

Veszélyesanyag-tárolót keres, amely megfelel az Ön igényeinek?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és első lépésben elemezzük egyéni igényeit.
Már sok egyedi megoldást készítettünk ügyfeleink számára, és ezen az oldalon összeállítottunk egy kivonatot az elmúlt évekből.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Esettanulmány

Innovatív, moduláris vegyszertároló épült Tübingenben

A CHT-csoport törzsüzeme Dußlingenben, Tübingen közelében, 50 000 tonna speciális vegyszert állít elő vásárlói számára a világ minden tájáról. A növekvő kihívások miatt sürgősen szükségessé vált a telephelyen egy újabb biztonságos és rugalmas, veszélyes anyagok tárolására szolgáló tároló építése.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Tűzvédelmi veszélyes anyag tároló az AGRANA Stärke GmbH-nak

Az ausztriai AGRANA Stärke GmbH-nak tűzveszélyes anyagok raktározásához egy F90 veszélyesanyag-tárolót készített a DENIOS. A konténer biztosítja a különböző anyagmozgató eszközökkel történő rakodhatóságot, a robbanásveszélyes zónákat, valamint a kényes területen történő elhelyezést.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyes hulladékok tárolása a Deutsche Bahnnál

A Deutsche Bahn nagyszámú vasúti járművet javít a krefeldi üzemben, köztük az ICE nagysebességű vonatokat is. A DENIOS a Deutsche Bahn felelőseivel együttműködve egy nagy központi tárolót hozott létre, amelyben a veszélyes anyagokat átmenetileg tárolhatták, amíg véglegesen ártalmatlanítják őket.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Fertőtlenítőszerek tárolása vízvédelmi területen

Előfordul, hogy veszélyes anyagokat a természet közvetlen közelében kell tárolni. Ez különösen kényes a veszélyes anyagok esetében, amelyek egyébként is vízszennyező anyagok. Egy gyógyszeripari vállalat számára a DENIOS mindazonáltal olyan fertőtlenítőszer-raktárat valósított meg, amely a tűz-, robbanás- és vízvédelem maximális követelményeit teljesíti.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyesanyag-tároló kenőanyagok számára a Holcim AG-nál

Az olyan kenőanyagok, mint a zsírok és olajok központi tárolása nem csak biztonságosabb, mint több különálló tárolóhelyiségben. A logisztikai folyamatok is előnyösek. A DENIOS a Holcim AG számára olyan veszélyesanyag-tároló konténrt valósított meg, amely nemcsak ezeknek a követelményeknek, hanem az összes hivatalos előírásnak is megfelel.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyes anyag tárolás az élelmiszergyártásban az Agrana Stärke GmbH-nál

A DENIOS egy kültéri raktárkonténert javasolt az élelmiszertermelésben használt olajok tárolására az ausztriai Agrana Stärke GmbH számára. A megoldás alkalmas vízszintes hordótárolásra, függőleges hordótárolásra, kis tároló edények elhelyezésére és a fagymentes telepítésre, integrált fűtési rendszer segítségével.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Vegyipari nyersanyagok tárolása a Siemensnél Franciaországban

A franciaországi Haguenau-i telephelyen a gyártási terület bővítésével a Siemensnek nagyobb raktárterületekre volt szüksége a vegyi nyersanyagok elhelyezéséhez. A DENIOS olyan rugalmas és mobil tárolórendszert tervezett, amelyet a gyártási területen központilag lehetett felállítani, és amely minden biztonsági követelménynek megfelelt.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Biztonságos kültéri tárolóhely a Hydrior AG-nál

A svájci Hydrior AG nehéz döntés előtt állt, mivel gyúlékony, agresszív és korrozív anyagok tárolására alkalmas raktárat kellett létrehoznia. A DENIOS-szal együtt biztonságos és gazdaságos megoldást találtak a kültéri tárolásra.

Továbbolvasás
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00