DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Esettanulmányok DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerekre

Tűzvédelmi raktárkonténert keres az Ön igényeinek megfelelően?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és első lépésben elemezzük egyéni igényeit.
Már sok egyedi megoldást készítettünk ügyfeleink számára, és ezen az oldalon összeállítottunk egy kivonatot az elmúlt évekből.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Esettanulmány

Lakktároló és festékellátó helyiségek moduláris, csatlakoztatásra kész egységként

A folyékony bevonóanyagok és hígítók, valamint a festési technológiához használt tisztító- és segédanyagok általában tűzveszélyes és vízszennyező veszélyes anyagok közé sorolandók. Szigorú óvintézkedéseket kell tenni a tárolás és a feldolgozás során, amelyek különösen a szerkezeti és berendezéstechnikai szempontokat érintik. A bevonóanyagok egyéb veszélyes jellemzői, mint pl. rákkeltő, még magasabb követelményekhez vezethet.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Oldószerek tárolása

A Schunk-csoport szén- és grafittermékek gyártására szakosodott. A munkavállalók gyakran érintkeznek oldószereket tartalmazó tisztítószerekkel. A DENIOS egy nagyszabású, házon belüli megoldást hozott létre, amely a folyadékok tárolását éppúgy lehetővé tette, mint a közvetlen munkát.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Keverőállomás a gyártócsarnokok közepén

A németországi APO GmbH ipari tömeggyártású kis alkatrészek felületkezelésével foglalkozik. A DENIOS a dolgozók káros festékektől való védelme érdekében olyan átfejtő- és keverőállomást tervezett, amely tűzvédett tárolást is biztosított.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Vegyi hulladékok tárolása és újrahasznosítása

A svájci Spiromed cég a vegyi hulladékok szakszerű ártalmatlanítására szakosodott. A DENIOS egy üzemcsarnokban tűzvédett helyiségrendszert épített ki a veszélyes anyagok biztonságos tárolására. A göngyölegeken végzett munka egy speciálisan erre a célra kifejlesztett nyitott munkaállomáson történik, ejektoros technológiával a káros anyagok begyűjtésével.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyesanyag-tároló a Düsseldorfi Egyetem számára

Egy felújítás mindig lehetőséget ad arra, hogy nagyobb biztonságot nyújtson. Ez a Düsseldorfi Egyetemen is így van. A természettudományi szakterületeken a vízszennyező és gyúlékony folyadékok kezelése van napirenden. A DENIOS egy nagyméretű, kulcsrakész raktárat készített, beleértve a szerkezeti intézkedéseket is.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Innovatív, magas szintű rendszermegoldások

Ügyfelünk számára egy többfunkciós tesztlaboratóriumot fejlesztettünk ki, amelyben hosszú távú vizsgálatokat lehet végezni az összetevők üzemanyagokban való viselkedéséről. A 3 helyiségből álló rendszer egy tárolóhelyiségre, egy vizsgálati helyiségre és egy hőkamrára oszlik, amelyben az alkatrészeket különböző, 40-60 Celsius-fok közötti hőmérsékleten érlelik.

Továbbolvasás
Esettanulmány

A Küsnacht faipari szövetkezet üzemanyagot tárol az erdőben

Az erdőgazdálkodások gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a járműparkot nem lehet az erdőben lévő bázisokon feltölteni. A gyúlékony üzemanyagok tárolása a természet közepén túl veszélyes. A DENIOS veszélyesanyag-tároló most lehetővé teszi ezt a Küsnacht faipari szövetkezet számára.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Műszaki raktárrendszer laboratóriumi és mintavételi munkákhoz a Hugo Häffner Vetrieb GmbH & Co. KG-nál

Annak érdekében, hogy a mintavételezést és a laboratóriumi munkát a meglévő üzlethelyiségekből kiszervezhessék, a DENIOS a Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG-val egy műszaki raktárrendszert valósított meg. A helyiségrendszerben meghatározott hőmérsékletszintet tartanak fenn. A telepített károsanyag-begyűjtő rendszer védi a munkavállalókat munkájuk során.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Különböző veszélyes anyagok tárolása a BASF ludwigshafeni telephelyén

Vezető vegyipari vállalatként a BASF már nagy tapasztalattal rendelkezik a veszélyes anyagok kezelésében. A vállalat telephelyén a biztonság további professzionalizálása érdekében a DENIOS-szal közösen egy kulcsrakész konténerlétesítményt valósítottak meg, amely megfelel a modern tűzvédelmi és tűzjelző technológia minden követelményének.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Hajtógázas (aeroszolos) palackok tárolása a motorkerékpár gyártó KTM-nél

A KTM ausztiai motorkerékpár gyártó cégnek a gyártási folyamataiban szüksége van aeroszolos palackok használatára. A DENIOS olyan megoldást fejlesztett ki, amely nemcsak az ügyfél raktárkövetelményeit teljesítette. Az általunk gyártott veszélyes anyag konténer megfelel az osztrák vízügyi törvény szigorú követelményeinek.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Oldószerek, kötőanyagok és ragasztók tárolása kis tároló edényekben Bécs város tömegközlekedési vállalatánál

Az oldószerek, kötőanyagok és ragasztók a járművek karbantartásához napi szinten hozzátartoznak. Ezeknek a veszélyes anyagoknak, amelyeket általában kis tátoló edényekben tárolnak, a Wiener Linien, a bécsi város tömegközlekedési vállalatának szüksége volt egy helytakarékos veszélyes anyag raktárra, amely nemcsak tűzvédelmmel van ellátva, hanem a hőmérséklet ingadozásaival szemben is védelmet biztosít.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyesanyag-tároló kenőanyagok számára a Holcim AG-nál

Az olyan kenőanyagok, mint a zsírok és olajok központi tárolása nem csak biztonságosabb, mint több különálló tárolóhelyiségben. A logisztikai folyamatok is előnyösek. A DENIOS a Holcim AG számára olyan veszélyesanyag-tároló konténrt valósított meg, amely nemcsak ezeknek a követelményeknek, hanem az összes hivatalos előírásnak is megfelel.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyesanyag-tárolás az Airbus-nál

DENIOS veszélyes munkahelyet integrált egy REI90-es minősítéssel rendelkező tűzvédelmi konténerbe Finkenwerderben az Airbus-nál, ezzel létrehozva egy központi tűzvédelmi szakaszt egy hagyományos szerelő csarnokban. A DENIOS megoldást adott festékek és lakkok tárolására. Ugyanakkor a munkavállalók közvetlenül és biztonságosan végezhetnek festő- és lakkozó munkát.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Festékkeverő helyiség a Siemens tűzvédelmi konténerében

Ha a gyártási területeken festékekkel és lakkokkal dolgoznak, a munkavállalókat ennek megfelelően védeni kell. A svédországi Industrial Turbomachinery divízió számára a Siemensnek biztonságos helyiségre volt szüksége a festékek tárolásához és keveréséhez. A logisztikai folyamatok optimalizálása érdekében biztosítani kellett a többi épülethez való térbeli közelséget.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Gyúlékony folyadékok tárolása az Uwe Müller GmbH-nál

Az Uwe Müller GmbH számára a termékminőség mellett az üzembiztonság is rendkívül fontos. A szeszes italok és likőrök gyártója a DENIOS tárolási megoldásaira támaszkodik a gyártás során már használt gyúlékony folyadékok tárolása során. Az állandó tárolási hőmérsékletet is figyelembe kellett venni.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Nyomdafestéktároló tűz- és fagyvédelemmel a Constantia Nusser GmbH számára

Új tárolókapacitások létrehozása a szabadban, mégis elkerülve a hosszú szállítási útvonalakat. Ilyen körülmények között a DENIOS a Constantia Nusser GmbH számára egy veszélyesanyag-tároló konténert valósított meg nyomdafestékek és oldószerek tárolására. A tűzvédelem mellett a fagyvédelem is nagy szerepet játszott a megvalósításban.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Ideiglenes tároló a Wetterau-i hulladékkezelő telepnek

A Wetterau körzetben működő hulladékkezelő vállalat számára a veszélyes hulladékok kezelése során a biztonság és a környezetvédelem volt a legfontosabb. A helyi szakemberekkel együtt a DENIOS egy ideiglenes tárolót hozott létre a mobil károsanyag-gyűjtéshez. Az eredmény: biztonságos tárolási megoldás a TRGS 520 szabványnak megfelelően.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Vegyszerek egyedi lefejtése

A DENIOS tűzvédelmi raktárt fejlesztett ki a Chemion vegyipari vállalat számára, amely közvetlenül a gyártás során alakítható ki. A műszaki helyiségrendszer nemcsak a technika korszerűségének felel meg, hanem lehetővé teszi a konténereken történő egyidejű munkát és az oldalról történő rakodást is.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Gyúlékony folyadékok tárolása a Stadler AG gyártási területén belül

A gyúlékony folyadékokat a vasúti járművek gyártása és karbantartása során is használják. A 450 literes méretű tartályok biztonságos tárolására a Stadler AG a kiterjedt üzemcsarnok szívében a DENIOS-szal egy tároló részleget hozott létre.

Továbbolvasás
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00