DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete

Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyes anyagok tárolása - biztonságosan és kényelmesen a DENIOS-nak köszönhetően

2023.06.27.

A DENIOS mostantól nagyobb kényelmet kínál ügyfeleinek a veszélyes anyagok tárolása során. A kelet-vesztfáliai Bad Oeynhausenből származó vállalat saját fejlesztésű új felszerelési jellemzőt mutat be, amely szó szerint tehermentesíti az ügyfelet és sok izomerő megtakarítását eredményezi: az RFP termékcsalád (815.30 SD) tolóajtós tűzvédelmi tárolórendszereit mostantól "Comfort Motion" funkcióval szállítják. Ez érezhetően megkönnyíti a nagyméretű (kb. 10 méter széles és közel 4 méter magas) helyiségrendszerek kezelését.

Az új szabvánnyal a DENIOS mérnökei számos ügyfél azon kívánságára válaszoltak, hogy a tűzvédelmi raktárak masszív és ezért nehéz tolóajtói könnyebben nyithatók és zárhatók legyenek. A sikeres tesztüzemeket követően a "Comfort Motion" most már szériafelszerelésként beépíthető, és az ajtókra ható kézi működtetési erők jelentősen csökkennek.

AHOL A NEHÉZ AJTÓK HIRTELEN NAGYON KÖNNYŰVÉ VÁLNAK

Eddig az ajtókat 26 kg izomerővel kellett húzni vagy tolni, hogy mozgásba lendüljenek, de ez most majdnem a felére csökkent. Ez még nagyobb kényelmet jelent ügyfeleink számára!

Egy példa: az új nyitási és zárási technológiának köszönhetően az 500 kg-os tűzvédelmi tolóajtókat mostantól két ujjal is nagyon könnyen lehet mozgatni. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

A DENIOS régebbi tűzvédelmi raktárkonténerei utólag is felszerelhetők a "Comfort Motion"-nel - a jövőbeni ügyfelek számára az "könnyen tolható változat" lesz az új szabvány, mivel az összes "RFP 815.30 SD" modellbe alapfelszerelésként kerül beépítésre.

TŰZVÉDELEM A DENIOSNÁL EGY GOMBNYOMÁSSAL IS

A "Comfort Motion" megoldás mellett a vállalat a jövőben a tűzvédelmi tárolórendszert elektromos működtetésű változatban is kínálja (RFP 815.30 SD ED). Ezzel a modellel az ügyfelek távirányítással nyithatják és zárhatják a tolóajtókat. Ennek nagy előnye, hogy a raktári ajtók kényelmesen működtethetők targoncáról - nem kell fel- és leszállni a targoncára, ami időt takarít meg. Ráadásul nincs szükség kézi munkára.

Beszállítóként a DENIOS sikeresen vizsgált és tanúsított egy tolóajtós tűzvédelmi rendszert 120 perces tűzvizsgálaton! Minősített ajtógyártóként a vállalat maga is elvégezheti az ajtók továbbfejlesztését és tökéletesítését.

Az ügyfelek különösen nagyra értékelik a rendszerek rugalmas alkalmazási területét: a tűzvédelmi tulajdonságoknak köszönhetően a raktár közvetlenül a szomszédos épületek külső falára vagy akár egy gyártócsarnok belsejébe is telepíthető, például biztonsági távolságok nélkül. Ez a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja: tűz esetén a tolóajtók automatikusan becsukódnak. A 120 perces tűzállósági idő (REI 120) biztosítja a tűzoltóság számára a veszély elhárításához szükséges biztonságot.

Nächste Innovation wartet schon

Produkte von DENIOS sind und bleiben somit erste Wahl, wenn Gefahrstoffe brandgeschützt gelagert werden sollen! Für Kunden steht die nächste Weiterentwicklung der RFP-Familie schon in den Startlöchern: Erste Prototypen für eine extratiefe Ausführung der Raumsysteme werden bald verfügbar sein – diese sind besonders für die Lagerung von größeren Lithium-Ionen-Batterien aus dem Automotiv-Bereich geeignet.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00