DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyes anyagok biztonságos tárolása és tiszta lefejtése

2023.03.01.

Variálható és helytakarékos: az új DENIOS rakásolható állványok több mint 1000 kombinációs lehetőséget kínálnak.

Ez az állványrendszer minden helyet a lehető legjobban kihasznál: A Bad Oeynhausen-i (NRW) DENIOS SE egy újabb, a veszélyes anyagok tárolására és lefejtésre szolgáló termékcsaláddal bővíti innovatív megoldásainak kínálatát.

Minden vállalkozásban a "tér és a helyiség" értékes és korlátozott árucikk, amelyet ésszerűen és hatékonyan kell kihasználni. A veszélyes anyagok tárolásának világpiaci vezetője most orvosolja ezt, és egy modulárisan és egyedileg összeállítható, egymásra helyezhető állványrendszert kínál ügyfeleinek. A különlegesség: A modulok rugalmasan kombinálhatók egymással, és akár három is egymásra helyezhető.

Cégünk az állványokat két szélességben, négyféle változatban kínálja. Ez azt jelenti, hogy a tároláshoz sokféle tárolóedény használható: Kis tároló edények, kannák vagy hordók akár 200 literes űrtartalommal. A veszélyes anyagok tárolására szolgáló rakásolható állványt egy acélból vagy műanyagból készült DENIOS padlóvédő tálca egészíti ki. A tárolóedényeket úgy tárolják az egymásra helyezhető állványokon, hogy azok lefejtő állomásként is szolgálhatnak.

A DENIOS új egymásra helyezhető állványai vagy készre szerelten kaphatók, beleértve a kármentő tálcát is, vagy egyedileg összeállíthatók az ügyfél által, több mint 1000 változatban. A megfelelő rakásolható állványok kiválasztásával és konfigurálásával kapcsolatban a DENIOS tanácsadói természetesen mindig rendelkezésre állnak, hogy ingyenes tájékoztatást nyújtsanak.

A rakásolható állványokról további információkat itt talál.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00