DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

A DENIOS egyre digitálisabb: Megnyílt a virtuális bemutatóterem

2022.11.24.

+++ A veszélyes anyagok tárolásának világpiaci vezetője tovább folytatja digitalizációs stratégiájának kiépítését +++ Az ügyfelek 3D-ben fedezik fel a termékeket és szolgáltatásokat a virtuális bemutatóteremben +++ A DENIOS termékek így digitális szinten is megtekinthetők és megtapasztalhatók +++

A Bad Oeynhausen-i DENIOS SE egy új, rendkívüli digitális élményt kínál: a veszélyes anyagok tárolásának témakörében működő innovációs műhely egy virtuális bemutatótermet fejlesztett ki, amelyen az ügyfelek mostantól kényelmesen végigsétálhatnak.Ezáltal lehetőség nyílik a DENIOS termékek még jobb megismerésére a kiváló minőségű 3D optikában, és virtuálisan "megérinteni".

Termékkiállítás - éjjel-nappal nyitva

"Virtuális bemutatótermünk egy újabb fontos építőköve digitalizációs stratégiánknak" - mondja Marcus Schmitt, a DENIOS katalógus-termékek igazgatója. "Az ügyfelek egyre nagyobb digitális szolgáltatást és támogatást igényelnek - és mi pontosan ezt nyújtjuk nekik az új alkalmazásunkkal. Nem ismerjük a nyitvatartási időt, a bemutatóterem ajtajai mindig nyitva állnak."

A virtuális DENIOS-világokban való séta gyerekjáték: a honlapon keresztül a felhasználó közvetlenül a virtuális recepcióra jut, ahonnan az utak a vállalat különböző területeire vezetnek. Az egérrel való kattintással vagy az ujjkövetéssel a felhasználó mostantól a bemutatóteremben barangolhat, és tetszés szerint léphet az egyes termékekhez: Kármentő tálcák, veszélyesanyag-tároló szekrények, tűzvédelmi rendszerek és még sok más - a bemutatóteremben bőven van hely a DENIOS által kínált legkülönfélébb megoldásoknak.

A különlegesség: Maguk a termékek mind 3D optikával készültek, és a vásárló úgymond "kézbe veheti" őket. Legyen szó egy tárgy részletes nagyításáról vagy 360 fokos körkörös nézetről - a bemutatóteremben olyan érzést kap, mintha közvetlenül a termékek előtt állna, és testközelből tapasztalná meg azokat.

Ezenkívül további információk is lekérdezhetők: Adatlapok, videók a termékekről vagy részletes leírások - a virtuális világ lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a kiterjedt DENIOS portfólió minden aspektusáról tájékozódjanak.

Digitális megoldások egy digitális világban

"A klasszikus termékvilágunk mellett ügyfeleink digitális szolgáltatásainkban is elmerülhetnek" - hangsúlyozza Marcus Schmitt. "Aki többet szeretne megtudni a veszélyes anyagok tárolásának témájáról, az ugyanolyan jó kezekben van bemutatótermünkben, mint az, aki a DENIOS connectről szeretne tájékozódni. Ez egy valós idejű veszélyfigyelő rendszer, amelyet a helyiségrendszereinkben és a veszélyesanyag-tároló szekrényeinkben használunk."

Fedezze fel egyedül vagy virtuálisan

"Pontosan ez a két változat teszi a mi virtuális DENIOS-világunkat olyan vonzóvá és izgalmassá" - mondja Schmitt. "Vagy egyedül fedezi fel nagy portfóliónkat - vagy: előre egyeztet egy konzultációs időpontot, és ezután a bemutatóterem szakértőivel együtt járja végig az egyes helyiségeket." Az egész dolog videochaten keresztül működik, és még egy előnnyel jár: ha bármilyen kérdése van, a DENIOS szakértője azonnal rendelkezésére áll, hogy tanácsot adjon és segítsen. Miután minden fontos kérdés tisztázódott, az ügyfél egy kattintással közvetlenül a DENIOS webshopba léphet, és ott megvásárolhatja a kívánt terméket. "Egy digitális, mindenre kiterjedő szolgáltatás ügyfeleink számára, akik virtuálisan, teljes mértékben a digitális világban mozoghatnak a termékeink első benyomásától kezdve a tanácsadáson át a vásárlásig."

Minden 3D-ben - mint a való életben

A DENIOS Showroom műszaki megvalósításáért a rheda-wiedenbrücki Raumtänzer szoftverfejlesztő ügynökség volt felelős. "Szeretnénk megköszönni kollégáinknak a nagyszerű együttműködést és a valóban kiemelkedő eredményt" - hangsúlyozza Marcus Schmitt. "A Raumtänzer-nek köszönhetően ügyfeleinknek mostantól lehetőségük van arra, hogy termékeinket a legjobb 3D-s képminőségben tapasztalják meg. Ilyenre még nem volt példa az iparágunkban, és büszkék vagyunk arra, hogy elsőként kínálunk ilyesmit."

Az új bemutatóterem tehát fontos kiegészítője a meglévő DENIOS termék- és szolgáltatási portfóliónak - de nem helyettesíti azt. "Természetesen a személyes helyszíni tanácsadás a sikeres munkánk rendkívül fontos építőköve, és ez a jövőben is így lesz" - teszi hozzá Schmitt. "A digitális lehetőségeken keresztül azonban több digitális tartalom iránti igényt tudunk kielégíteni, és így új célcsoportokat is meg tudunk szólítani."

Lépjen be a virtuális bemutatóterembe!

A színfalak mögött

Esettanulmány-interjú a Denios SE-ről

A katalógus-termékek igazgatója, Marcus Schmitt egy interjúban a digitális bemutatótermünk megvalósítása mögött álló ügynökséggel: Raumtänzer GmbH. Itt megismerheti a DENIOS-t mozgató motivációt, a bemutatóterem előnyeit és még sok mást!

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00