DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

2022.02.09.

Új termék: A DENIOS két új, acélból készült változattal bővíti a veszélyesanyag-depók kínálatát

A veszélyesanyag-depók hatékony védelmet kínálnak egy kompakt térben a veszélyes anyagok kis tároló edényekben, hordókban vagy IBC-kben történő, jogszabályi előírásoknak megfelelő tárolására. A biztonsági szempontok mellett az integrált kármentő tálcás kompakt raktárak számos gazdasági előnnyel is lenyűgöznek: a veszélyesanyag-depók kültéri telepítésre is alkalmasak, és így nagyobb teret biztosítanak a vállalati épületen belüli értéknövelő tevékenységeknek. A StawaR (német Acéltálcákról szóló irányelv) szerinti országos megfelelőségi nyilatkozatnak és a már összeszerelt szállításnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felhasználhatók a tárolókapacitások törvényi előírásainak megfelelő és költséghatékony bővítésére is.

A DENIOS két új modellel bővítette a választékot, így a használók immár az IBC-k tárolása során is részesülhetnek a veszélyesanyag-depók gazdasági előnyeiből. Míg korábban kis tároló edények és akár 4 hordó is tárolható volt, a két új acél veszélyesanyag-depóban már 2 IBC is elfér.

Az új, IBC-k tárolására alkalmas veszélyesanyag-depók zárható szárnyas ajtókkal vagy tolóajtókkal vannak felszerelve, és alkalmasak minden vízveszélyességi osztályba tartozó anyag megfelelő tárolására, valamint gyúlékony folyadékok passzív tárolására. A stabil acélszerkezet kiváló minőségű porszórt bevonattal garantálja a tartósságot és az optimális korrózióvédelmet. A rakodáshoz optimalizált belmagasság és a 100 mm-es hasmagasság a villás targoncával vagy a kézi magas raklapemelővel való könnyű hozzáférés érdekében kényelmes kezelést biztosít a mindennapi életben.

Ennek az új fejlesztésnek a részeként a DENIOS átszervezi termékpalettáját is, és mostantól a SteelSafe márkanév alatt egyesíti az összes acél veszélyesanyag-depót. A műanyagból készült PolySafe veszélyesanyag-depókkal együtt a DENIOS optimálisan elhelyezett portfóliót kínál minden alkalmazáshoz és minden igényhez a napi működés során.

A robusztus SteelSafe veszélyesanyag-depókat a DENIOS a házon belüli innovációs részlegében fejlesztette ki, és a legmodernebb gyártás során képzett és minősített szakmunkások gyártják. Elvileg minden acéldepó hegesztési varratait szivárgásra ellenőrzik szállítás előtt. További információk a weboldalon: www.denios.hu/steelsafe.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00