DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

1. helyezés a DENIOS számára a GIT BIZTONSÁGI DÍJ 2023-on

2022.10.26.

A Bad Oeynhausen-i DENIOS SE örömmel fogadja az újabb díjat. Új díjjal bővült a díjátadó galéria, amely jelenleg mind országos, mind nemzetközi szinten növekszik: A munkavédelem és robbanásvédelem kategóriában a vállalat a DENIOS connect-el első helyezést ért el a GIT SICHERHEIT AWARD-on! Ezt a díjat a Wiley (székhelye Weinheim an der Bergstraße - Baden-Württemberg) által kiadott "GIT Sicherheit" című, a vállalatok biztonságával kapcsolatos témákkal foglalkozó német magazin ítéli oda évente.

Kétlépcsős kiválasztási eljárás

A felhasználókból, integrátorokból, szövetségekből és szakértőkből álló semleges zsűri már áprilisban számos pályázat közül előzetesen kiválasztotta a DENIOS-t és a benyújtott DENIOS connect webes alkalmazást. Az értékelés alapkritériumai a következők voltak: használati érték, gazdasági hatékonyság, az innováció mértéke és a piac számára való jelentőség. A GIT olvasói ezután a DENIOS termékre szavaztak.

Az innovációs csapat öröme

Jan Regtmeier, az innovációs igazgató az elsők között értesült a díjról a múlt héten, és büszke erre az eredményre: "Csúcscsapat - csúcsteljesítmény! A DENIOS connect csapata a következő szintre emeli a biztonságot" - mondta boldogan.

A 3-ról az 1-re

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a DENIOS elnyerte a hőn áhított GIT-díjat. A SpillGuard veszélyes anyag szivárgásérzékelő 2021-ben már a "Tűzvédelem, robbanásvédelem és munkavédelem" kategóriában a harmadik helyet szerezte meg.

Most az élen

A DENIOS connect egy újabb mérföldkő a vállalat számára a "digitális szolgáltatás" területén: ezzel az alkalmazással a veszélyes anyagok éjjel-nappal szem előtt tarthatók. Meghibásodás esetén a rendszer automatikusan riasztást küld valós időben, e-mailben vagy SMS-ben. Az ügyfelek így azonnal reagálni tudnak a veszélyes helyzetekre - ez nagy előny a veszélyes anyagok tárolásának nagyobb biztonsága érdekében.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00