DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

A DENIOS ismét elnyerte a fenntarthatósági pecsétet

2022.08.09.

Nagy siker és nagy öröm a DENIOS-nál: A DENIOS ismét elnyerte az EcoVadis ezüst pecsétjét, amely a fenntarthatóság egyik legfontosabb mutatója. Ez azt jelenti, hogy a környezetvédelmi szakemberek a piac legjobb szereplői közé tartoznak, és ismét bebizonyítják, hogy ez a téma szilárdan gyökerezik a cég DNS-ében és a vállalat rendkívül fenntartható módon működik.

Kilenc év alatt kilenc díj

Az EcoVadis a világ legnagyobb fenntarthatósági minősítő szolgáltatója. A cégeket évente ellenőrzi és értékeli kérdőívek és dokumentumok alapján. A DENIOS-t mint gyártót a környezetvédelem, a munkaügyi és emberi jogok, az etika és a fenntartható beszerzés területén vizsgálták. Az eredmény: Kiváló! Az ezüst plakettel a DENIOS az összes minősített vállalat első negyedében van, ami figyelemre méltó eredmény. Az elmúlt néhány évben a DENIOS-nak többször sikerült megszereznie ezt a fontos pecsétet – 2022-ben egymás után kilencedszer.

Kiválóan fenntartható

Egyre több vásárló gondoskodik arról is, hogy üzleti partnerei jól felkészültek legyenek a környezetvédelem terén, ez mindenekelőtt a veszélyes anyagok tárolására és kezelésére vonatkozik. Az innovációknak és a folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően minden vásárló biztos lehet benne: a DENIOS a fenntarthatóság témáját a vállalati értékek központi részeként "éli". Az ezüst EcoVadis pecsét idén ismét hivatalos bizonyítéka ennek.

Mindent a környezetért

A DENIOS SE vállalati központja által nemrégiben közzétett fenntarthatósági jelentés is azt mutatja, hogy a DENIOS milyen nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóság témájára. Immár a harmadik ilyen jellegű jelentés, amely részletesen megvizsgálja a fenntarthatósági munka alakulását a vállalatnál, és azt is bemutatja, hogy ezzel kapcsolatban mi van még a tervbe véve a jövőre nézve. Ennek a jelentésnek az a célja, hogy a fenntarthatósági munkát továbbra is átlátható módon terjessze a DENIOS összes kapcsolattartója számára.

A vállalat már számos, környezetbarát és erőforrást kímélő intézkedést végrehajtott, mint például egy nagyméretű fotovoltaikus létesítmény vagy a távfűtőművek alkalmazása Az ilyen kezdeményezések segítségével a DENIOS a lehető legfenntarthatóbban tudja a jövő felé terelni saját tetteit és üzleteit.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00