DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete

Internet: www.denios.hu

BS típusú veszélyesanyag-tároló a DENIOS-tól

2024.03.06.

Ha a veszélyes anyagokat az előírásoknak megfelelően és alacsony költséggel szeretné tárolni, a DENIOS BS (Basic Store) veszélyesanyag-tároló rendszere a tökéletes megoldás. A polcszerkezet két méretben kapható, és beépített kármentő tálcával rendelkezik, így a vízszennyező anyagok, például olajok vagy savak biztonságosan tárolhatók. Az általános építésügyi hatósági engedély iránti kérelmezési eljárás jelenleg a Német Épületgépészeti Intézet (DIBt) által zajlik.

A szigetelés nélküli BS veszélyesanyag-tároló rendszer ideális belépő termék az európai piac ügyfelei számára a veszélyesanyag-tárolás világába. Legfeljebb 32 hordó vagy 8 IBC vegyes tárolására tervezték, és az enyhén lejtős tető megakadályozza az esővíz felgyülemlését.

A BS veszélyesanyag-tárolót teljesen összeszerelve szállítják - a DENIOS szakértői minden szervezési lépésben (a projekt kezdetétől az üzembe helyezésig) segítséget nyújtanak.

Biztonságos és költséghatékony tárolás

Azok számára, akik az előírásoknak megfelelő tárolási lehetőséget keresnek, és szabványos kialakítással szeretnének dolgozni, a BS típusú veszélyesanyag-tároló rendszer költséghatékony megoldást kínál. A minőség és a biztonság tekintetében nem kell kompromisszumokat kötni. A DENIOS ingyenes szaktanácsadása garantálja a lehető legjobb termékválasztást az ügyfél igényeihez.

A DENIOS BS veszélyesanyag-tároló rendszeréről itt olvashat bővebben.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00