DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

10 év - 10 siker: a DENIOS díjat nyert

2023.12.01.

A DENIOS örömmel jelenti be, hogy a fenntarthatóság szempontjából jelentős sikert ért el - a vállalat ismét elnyerte az EcoVadis ezüst pecsétet. A DENIOS vezető szolgáltató a veszélyes anyagok tárolása és a munkavédelem területén, a piac egyik legjobban teljesítő vállalata, és a fenntarthatóság mélyen beépült a vállalati DNS-be.

Az EcoVadis a világ legnagyobb fenntarthatósági minősítő szolgáltatója. A vállalatokat minden évben kérdőívek segítségével vizsgálják különböző kritériumok alapján, mint például a környezetvédelem, a munkaügyi és emberi jogok, az etika és a fenntartható beszerzés. A DENIOS-t mint gyártót a veszélyes anyagokkal foglalkozó szakembereket is értékelték - kiváló eredménnyel: az ezüst minősítéssel a DENIOS a minősített vállalatok legjobb 25 százaléka közé került. Ezzel a DENIOS ismét a győztesek közé került, az elmúlt tíz év alatt tizedik alkalommal kapta meg a vállalat a kitüntetést.

Kiemelkedő a fenntarthatóság tekintetében

A pecsét a vállalat ügyfelei számára is fontos mutató: az EcoVadis-szal a DENIOS bizonyítja, hogy első osztályú a környezetvédelem, és különösen a veszélyes anyagok tárolása és kezelése terén. Az e területen történő folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően a DENIOS ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a fenntarthatóság a vállalat értékeinek fontos részét képezi. Az EcoVadis ezüst jelvénye ennek újabb hivatalos bizonyítéka.

Aktívan a zöldebb környezetért

A DENIOS már számos olyan intézkedést hajtott végre, amelyek a környezet javát szolgálják és az erőforrásokat kímélik. Ezek közé tartozik a vállalat tetején található nagyméretű fotovoltaikus rendszer, az energiahatékony LED-világítás és a kapcsolt hő- és villamosenergia-erőmű használata. Az ilyen kezdeményezésekkel a DENIOS tovább halad azon az úton, hogy saját vállalati filozófiáját a lehető legjobban fenntarthatóvá tegye a jövőre nézve.

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00