DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Adatvédelmi tájékoztató a jelentkezők számára

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik cégünk iránt, és jelentkezik vagy jelentkezett cégünk pozíciójára. Az alábbiakban a jelentkezésével kapcsolatos személyes adatainak kezeléséről szeretnénk tájékoztatást adni.

Melyik adatait kezeljük mi? És milyen célokra? Az Ön által a jelentkezésével kapcsolatban elküldött adatokat a pozícióra (vagy adott esetben cégünk egyéb nyitott pozícióira) való alkalmasságának ellenőrzése és a jelentkezési folyamat lebonyolítása érdekében kezeljük.

Mi ennek a jogi alapja?
A jelen pályázati eljárás során az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja elsősorban a BDSG 26. §-a a 2018. május 25-től hatályos változatban. Ennek értelmében megengedett azon adatok kezelése, amelyek a munkaviszony létesítéséről szóló döntéssel összefüggésben szükségesek. Amennyiben az adatok a jelentkezési folyamat lezárultát követően jogi eljáráshoz szükségesek, az adatkezelés a GDPR 6. cikkének követelményei alapján, különösen a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) szerinti jogos érdekek védelme érdekében történhet. Érdekünk tehát a követelések érvényesítésében vagy védelmében rejlik.

Mennyi ideig tárolják az adatokat? A pályázók adatait elutasításuk esetén 6 hónap elteltével töröljük. Abban az esetben, ha hozzájárult személyes adatai további tárolásához, adatait továbbítjuk jelentkezői listánkhoz. Ott az adatok két év múlva törlődnek. Amennyiben Önt a jelentkezés során felvették egy pozícióra, az adatok a pályázói adatrendszerből a személyi információs rendszerünkbe kerülnek.

Mely címzetteknek továbbítják az adatokat? Pályázó adatait a HR osztály a jelentkezés beérkezését követően tekinti meg. A megfelelő jelentkezéseket ezután belsőleg továbbítják az osztályvezetőknek az adott nyitott pozícióra. Ezután a további folyamatot koordinálják. Elvileg csak azok a személyek férhetnek hozzá az Ön adataihoz a cégnél, akiknek szükségük van rájuk a jelentkezési folyamatunk megfelelő lebonyolításához.

Hol történik az adatok feldolgozása?
Az adatokat kizárólag a Német Szövetségi Köztársaságban található adatközpontokban dolgozzuk fel. Az Ön jogai „érintettként”, Önnek joga van tájékoztatást kapni az általunk kezelt személyes adatairól. Abban az esetben, ha olyan információigénylést kérnek, amelyet nem írásban nyújtottak be, szíves megértésüket kérjük, hogy olyan bizonyítékokat kérhessünk Öntől, amelyek igazolják, hogy Ön az a személy, akinek állítja magát. Ezen túlmenően Önnek joga van a helyesbítéshez vagy törléshez, illetve az adatkezelés korlátozásához, amennyiben erre törvényileg jogosult. Önnek jogában áll tiltakozni az adatkezelés ellen a jogszabályi előírások keretein belül. Ugyanez vonatkozik az adathordozhatósághoz való jogra is.

Adatvédelmi felelősünk
Adatvédelmi tisztviselőt neveztünk ki cégünknél. Az alábbi elérhetőségeken érheti el őt:

DENIOS AG
– Adatvédelmi felelős–
Dehmer Straße 58-66
32549 Bad Oeynhausen
E-mail: datenschutz-denios@audatis.de

Panasztétel:
Önnek jogában áll panaszt tenni egy adatvédelmi felügyeleti hatóságnál a személyes adatok általunk végzett kezelésével kapcsolatban.

Ki a felelős az adatkezelésért?

Az adatvédelmi törvény értelmében felelős személy a DENIOS AG
Dehmer Straße 58-66
32549 Bad Oeynhausen

További információkat cégünkről, a meghatalmazott képviselők adatait és egyéb kapcsolatfelvételi lehetőségeket a weboldalunkon található jogi közleményünkben talál: https://www.denios.hu/impresszum/

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00