DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyesanyag-tárolók a DENIOS-tól. Személyre szabott megoldások.

Amikor veszélyes anyagokat kell tárolni egy transzformátor platformon az Északi-tenger közepén, a Global Tech I tengeri szélerőműparkban, ez egy olyan feladat, amelyet a DENIOS-nak találtak ki. Ez egy példa arra, hogy a veszélyes anyagok tárolására szolgáló rendszerek fejlesztőjeként és gyártójaként szerzett 35 éves tapasztalatunkat és szakértelmünket hogyan fordítjuk le személyre szabott és testre szabott megoldássá.

Ez a Bad Oeynhausen-i székhelyünkön található ultramodern gyártóüzemben az összes szakterületről érkező, projektekben jártas szakemberek optimális együttműködésének eredménye. Minden egy fedél alatt, minden egy kézből.

DENIOS folyóirat. 35 évnyi tapasztalatból származó tudás.

Minden fontos információ a veszélyesanyag-tárolókkal kapcsolatban.

A veszélyes anyagok tárolására szigorú előírások és törvények vonatkoznak a munkahelyi biztonság és a környezetvédelem érdekében. Folyamatosan új és fontos információkat nyújtunk Önnek a veszélyesanyag-tárolók témakörében letöltés formájában, hogy értékes tippeket adjunk feladataihoz.

Tanácsadás a DENIOS-tól. Szakszerű és személyes.

A projekt zökkenőmentes lebonyolítása a veszélyesanyag-raktár tervezésétől és üzembe helyezésétől a szervizelésig.

A veszélyes anyagok tárolására szigorú előírások vonatkoznak. Ez még fontosabbá teszi, hogy a veszélyesanyag-tároló létesítmény tervezésekor és kialakításakor hozzáértő partner álljon az Ön oldalán. Tapasztalt projekt-tanácsadóink bármikor az Ön rendelkezésére állnak, és megalapozott elemzés és konzultáció céljából eljönnek az Ön vállalatához. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

A videóban Philipp Weber ügyféltanácsadónk elmagyarázza, mit értünk "mindent egy kézből" alatt. És azt, hogyan sikerül ügyfeleink egyedi igényeit személyre szabottan megvalósítanunk.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Veszélyesanyag-tárolók a DENIOS-tól. Termékválaszték a gyártótól.

A veszélyes anyagok biztonságos és jogszabályoknak megfelelő tárolásához.

35 éves tapasztalattal, korszerű gyártással és tapasztalt szakértőkkel a DENIOS egyedülálló termék- és berendezésválasztékot kínál. Legyen szó akár egy kompakt, bejárható veszélyesanyag-tároló rendszerről, akár egy tolóajtós, akár 120 perces tűzvédelemmel ellátott polcos tárolórendszerről - minden igényre személyre szabott megoldást gyártunk.

Szerviz a DENIOS-tól. Képzett és tanúsított.

Veszélyes anyagokat tároló létesítmények szakszerű karbantartására és szervizelésére.

Kizárólag képzett és tanúsított szerelők és technikusok jogosultak veszélyesanyag-tároló létesítmények szervizelésére és karbantartására. A gyártó által végzett karbantartás biztosítja a veszélyes anyagokat tároló létesítmény biztonságát és értékmegőrzését is. Szervizpartnerként tekintünk magunkra, megbízhatónak, kompetensnek és mindig az Ön oldalán állónak. Mit tehetünk Önért?

Szervizünk az Ön rendelkezésére áll!

Akár karbantartásra, szervizelésre vagy felújító ellenőrzésre van szüksége, tanúsított szervizcsapatunk gondoskodik róla.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00