DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu
Folyóirat

Környezeti felelősség

Veszélyes anyagok által okozott környezeti károk - jogi következmények, felelősség és megelőzés

Ebben az ingyenes DENIOS folyóiratban megtudhatja:

  • Milyen következményei vannak a vállalati környezetvédelmi jogsértéseknek
  • Ki, mikor és hogyan felel a környezeti károkért
  • Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó vállalatokra
  • Minden, amit a környezeti károkról szóló törvényről és a környezeti felelősségről szóló törvényről mint jogalapokról tudni kell
  • Hogyan védheti meg magát a leghatékonyabban

Környezetvédelmi jogsértések és a következmények Önre és vállalkozására nézve

A veszélyes anyagok cégen belüli kezelése során az üzemeltetők és a felhasználók nagy felelősséggel tartoznak. Általában azt mondják, hogy egy csepp olaj akár 1000 liter vizet is szennyezhet. Így már egy feltételezett kis szivárgás is ökológiai károkat okozhat - arról nem is beszélve, ha nagyobb mennyiségű veszélyes anyag kerül a környezetbe. Már csak ezért is mindenkinek, aki veszélyes anyagokat kezel, intenzíven foglalkoznia kell a biztonsági szempontokkal. De mi történik, ha mégis balul sül el valami? Ki felel a veszélyes anyagok által okozott károkért, és milyen szankciókkal kell számolnia a szennyezőnek? Ingyenes fehér könyvünkből megtudhatja, milyen következményekkel kell számolni, ha a veszélyes anyagokkal való munkavégzés környezeti károkat okoz. Különösen a környezeti károkról szóló német törvényt (USchadG) és a környezeti felelősségről szóló német törvényt (UmweltHG) mutatjuk be jogalapként. Végül megtudhatja, hogyan védheti meg magát optimálisan a veszélyes anyagokkal végzett munkája során, és hogyan kerülheti el hatékonyan a környezetvédelmi jogsértéseket és azok következményeit.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00