DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu
Ellenőrző lista

Kármentő tálcák karbantartása

Kármentő tálcák szakszerű telepítése és karbantartása

Az ingyenes DENIOS ellenőrző lista megmutatja:

  • 9 fontos alapszabály a kármentő tálcák beépítésénél a következménykárok elkerülése érdekében
  • Mely jogszabályban előírt ellenőrzési időszakokat kell betartani
  • Mit kell figyelembe venni a kármentő tálcák karbantartásakor
  • Hogyan kezeljük a sérüléseket és mikor kell kicserélni a kármentő tálcát?

Amit feltétlenül tudnia kell a kármentő tálcák telepítéséről és karbantartásáról

Mint minden más munkaeszköz esetében, a kármentő tálcának (valamint az alkalmazásban előírt felfogó mennyiségnek) mindenkor garantáltnak kell lennie. A szükséges karbantartási intézkedéseket haladéktalanul el kell végezni, és a feltárt hibákat azonnal ki kell javítani. Ennyit az általános üzemeltetői kötelezettségekről - felhasználóként természetesen azon gondolkodik, hogyan járjon el konkrétan. A tálcák megfelelő telepítésére és karbantartására vonatkozó konkrét információk az acél tálcákról szóló németországi irányelvben (StawaR) találhatók. Ez az irányelv a legfeljebb 1000 liter térfogatú acél kármentő tálcákra vonatkozik. Németországban a műanyag tálcák nem szabályozott építési terméknek számítanak. A DENIOS-nál a Német Építéstechnikai Intézet (DIBt) általános építésügyi hatósági engedélyével rendelkeznek. A telepítésre és karbantartásra vonatkozó előírásokat ez tartalmazza. Általában sokat tehet azért, hogy a termék hosszú ideig megbízható szolgáltatást nyújtson Önnek, még a kármentő tálca telepítésekor is. Az esetek túlnyomó többségében a károsodás a helytelen kezelés következtében keletkezik. Ellenőrző listánkban összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amelyeket figyelembe kell vennie a kármentő tálcák felszerelésekor és karbantartásakor.

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00