DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyesanyag-tároló kenőanyagok számára a Holcim AG-nál

A Holcim (Németország) AG Észak-Németország legnagyobb építőanyag-gyártója, székhelye Hamburgban található. Alaptevékenysége a saját nyersanyag-kitermelésből származó cementgyártás a Lägerdorf és Höver üzemekben, valamint a granulált kohósalak és a granulált kohósalakot tartalmazó cementek gyártása a Salzgitter és Bréma telephelyeken. A Holcim (Deutschland) AG leányvállalatai révén a transzportbeton, az építőanyag-kereskedelem, az aggregátumok és az ásványi anyagok kereskedelme üzletágakban is jelen van.

Kihívás és feladat

A korábbi gyakorlat, miszerint az új kenőanyagokat, például olajokat és zsírokat hordókban, tartályokban és kannákban tárolták, a használt olajokkal és zsírokkal, valamint a használt olajfelitató anyagokkal és szennyezett tisztító rongyokkal együtt, az üzemen belül négy különböző helyen, nagyon nehézkessé tette a napi kezelést. Ezenkívül a raktár nem felelt meg a hatályos környezetvédelmi és tűzvédelmi jogszabályoknak. Így szükségessé vált egy új raktár kialakítása a Höver cementgyárban, hogy a munkafolyamatokat a napi követelményekhez és nem utolsósorban a Holcim irányelveihez igazítsák.

Megoldás

A DENIOS AG-val közösen egy új veszélyesanyag-tároló konténert terveztek, amely megfelel a hatályos jogszabályoknak és a Holcim (Deutschland) AG követelményeihez igazodik. A nagyméretű létesítményként tervezett veszélyesanyag-tároló szabványosított raktárrendszereken alapul, és két raktárterületet tartalmaz: Az egyik tárolóterület egy szigetelt veszélyesanyag-tároló terület, ahol az új kenőanyagok fagymentes tárolása valósul meg. A nem szigetelt területet a régi áruk tárolására használják. Mindkét raktárhelyiségben 52 IBC vagy 70 EUR raklap tárolására van lehetőség. Mindegyik terület tetőfényszalaggal van felszerelve, és így lehetővé teszi az időjárás által védett komissiózást targoncákkal. A gyúlékony közegek kis tároló edényekben történő tárolására és az olajok feltöltésére a raktárhelyiséget egy bejárható tárolóhelyiség egészíti ki, amelyet egy bejárható, 90 perces tűzvédelmi raktárkonténerrel valósítanak meg.

Eredmény és ügyfélelőnyök

Az új kenőanyag raktár megfelel a jogszabályi előírásoknak. Egyetlen raktárban egyesíti az új és használt kenőanyagok tárolását és kezelését. A beltéri terület mobil emelőberendezésekkel megközelíthető. Ez növeli a napi munka hatékonyságát. A tárolásra vonatkozó hőmérsékleti előírások és a szellőzési technológia, valamint a jogi előírások és a tűzvédelmi szabványok megfelelnek. Az új kenőanyag raktár figyelembe veszi az "először be, aztán ki" elvet, és támogatja a tárolóanyagok megfelelő címkézését. A DENIOS AG egy nagyméretű, kulcsrakész létesítményt szállított ide, és a projekt tervezési szakaszától az átvételig kompetens és megbízható partner volt.

Hozzáillő termékek megtekintése

Veszélyesanyag-tárolók

A DENIOS veszélyesanyag-tárolók sok helyet kínálnak a környezetszennyező és gyúlékony anyagok biztonságos és sokoldalú tárolására.

A választékhoz

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00