DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Vegyipari nyersanyagok tárolása a Siemensnél Franciaországban

A Siemens, a csúcstechnológiai termékek vezető európai gyártója mindig is a műszaki teljesítményt, az innovációt, a minőséget és a megbízhatóságot képviselte. A több mint 400 000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat tevékenységei az ipari, az energetikai és az egészségügyi ágazatra összpontosítanak.

Kihívás és feladat

A Siemens "Industry" üzletága a franciaországi Haguenau-ban található. Az ottani gyártási területet majdnem megduplázták 10 000 m²-rel. Ez megnövelte a vegyi nyersanyagok tárolásához szükséges helyet is. Mivel a vegyi anyagok esetleges kölcsönhatása miatt fennállt a robbanás veszélye, a biztonságos és a jogszabályoknak megfelelő tárolást csak külön tárolással lehetett megvalósítani. A meglévő gyártóépület azonban nem nyújtott ehhez elegendő helyet. Egy új épület építése nem bizonyult gazdaságosnak, ezért a Siemens rugalmas, mobil megoldást keresett.

Megoldás

A DENIOS egy rugalmas tárolórendszert tervezett, amely egy MCV bejárható veszélyesanyag-tárolóból és két tolóajtós SC polcos raktárkonténerből áll. Három, külön-külön hozzáférhető veszélyesanyag-tároló használatával a vegyi anyagok elkülönített tárolása kis helyigény mellett valósítható meg. A belső berendezéseket, beleértve a fűtést, a szellőzést, a világítást és a polcokat, robbanásvédelemmel együtt szállították. A megfelelő szigetelés biztosítása érdekében nem éghető szigetelést használtak. Szivárgás esetén a veszélyesanyag-tároló létesítmény padlójába beépített kármentő tálca megakadályozza a talaj és a víz szennyeződését. Ez biztosítja a biztonságos és a jogszabályoknak megfelelő tárolást, és hatékonyan védi a környezetet és a munkavállalókat.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A DENIOS olyan megoldást dolgozott ki, amely optimálisan megfelelt az ügyfél igényeinek: mivel a DENIOS veszélyesanyag-tároló konténerek kis ráfordítással megvalósíthatók, rugalmasan és az igényeknek megfelelően helyezhetők el. Mivel sok alkalmazottnak gyors hozzáférésre volt szüksége a tárolt vegyi anyagokhoz, a Siemens a veszélyesanyag-tárolót a gyártás közepén helyezte el. Ez rengeteg időt takarított meg, és fenntarthatóan növelte a termelékenységet. A rámpák és ajtónyílások biztosítják a tárolt tartályok tartalmához való könnyű hozzáférést. Az illetéktelen hozzáférést egy zárszerkezet akadályozza meg. A megrendelés a megrendelő teljes megelégedésére valósult meg - a Siemens és a DENIOS jelenleg további közös projekteket tervez.

Hozzáillő termékek megtekintése

Veszélyesanyag-tárolók

A DENIOS veszélyesanyag-tárolók sok helyet kínálnak a környezetszennyező és gyúlékony anyagok biztonságos és sokoldalú tárolására.

A választékhoz

Felszereltségek veszélyesanyag-tárolóhoz

Tekintse meg a felszereltségi lehetőségeket a veszélyesanyag-tárolókhoz, a tűzvédelmi raktárkonténerekhez, valamint a peroxid- és lítium-ion akkumulátorok tárolókhoz.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00