DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Üzemi fertőzésvédelem

A jelenlegi koronajárvány hátterében a cégeknek felül kell vizsgálniuk a vállalati munkavédelmi koncepciókat a szükséges további fertőzésvédelmi intézkedések tekintetében. Fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük a SARS-CoV-2 fertőzés kockázatát a munkahelyen. Például elkerülve a nem védett érintkezések számát, és csökkentve a vírusok koncentrációját a munkakörnyezetben. A DENIOS-nál mindent átfogó kínálatot talál, ami a fertőzések elleni operatív védelemmel és a szükséges munkahelyi higiéniai intézkedések végrehajtásával kapcsolatos.

Felülettisztítás és -fertőtlenítés

Amellett, hogy a SARS-CoV-2 a szobalevegőben lévő aeroszolokon keresztül terjed, a potenciálisan szennyezett felületek is szerepet játszanak. A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés csökkenti a kenetfertőzések kockázatát. Például a munkahelyeket műszakváltás előtt fertőtlenítik, vagy a gyakran megérintett felületeket, mint például az ajtókilincseket, a kezelőpaneleket vagy a különböző alkalmazottak által használt eszközöket. ÚJ: Csúszásgátló szőnyegek a cipők fertőtlenítésére.

Távolságra vonatkozó szabályok tisztázása és betartása

A legalább 1,5 méteres távolság az alkalmazottak, illetve az alkalmazottak és más személyek között csökkenti a fertőzés kockázatát. A távolságszabály betartása érdekében akadályok vagy távolságjelölések használhatók. Így sikerül az egyes munkaterületek, belső közlekedési utak vagy várakozó és állóhelyek lehatárolása, jelölése.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00