DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Üzemi fertőzésvédelem

A jelenlegi koronajárvány hátterében a cégeknek felül kell vizsgálniuk a vállalati munkavédelmi koncepciókat a szükséges további fertőzésvédelmi intézkedések tekintetében. Fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük a SARS-CoV-2 fertőzés kockázatát a munkahelyen. Például elkerülve a nem védett érintkezések számát, és csökkentve a vírusok koncentrációját a munkakörnyezetben. A DENIOS-nál mindent átfogó kínálatot talál, ami a fertőzések elleni operatív védelemmel és a szükséges munkahelyi higiéniai intézkedések végrehajtásával kapcsolatos.

Felülettisztítás és -fertőtlenítés

Amellett, hogy a SARS-CoV-2 a szobalevegőben lévő aeroszolokon keresztül terjed, a potenciálisan szennyezett felületek is szerepet játszanak. A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés csökkenti a kenetfertőzések kockázatát. Például a munkahelyeket műszakváltás előtt fertőtlenítik, vagy a gyakran megérintett felületeket, mint például az ajtókilincseket, a kezelőpaneleket vagy a különböző alkalmazottak által használt eszközöket. ÚJ: Csúszásgátló szőnyegek a cipők fertőtlenítésére.

Távolságra vonatkozó szabályok tisztázása és betartása

A legalább 1,5 méteres távolság az alkalmazottak, illetve az alkalmazottak és más személyek között csökkenti a fertőzés kockázatát. A távolságszabály betartása érdekében akadályok vagy távolságjelölések használhatók. Így sikerül az egyes munkaterületek, belső közlekedési utak vagy várakozó és állóhelyek lehatárolása, jelölése.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

GYIK

Vészzuhanyok: 10 kérdés, 10 válasz

A vészzuhanyok és a szemmosók elengedhetetlenek az elsősegélynyújtáshoz szennyeződés esetén. A DENIOS vészzuhany GYIK-ben választ talál a testvészzuhanyokkal, szemvészzuhanyokkal és szemmosó palackokkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Továbbolvasás
Cikk

Biztonságos munkavégzés a magasban

Tudjon meg többet a lezuhanásos balesetek okairól és következményeiről, a Németországban érvényes jogszabályokról, valamint arról, hogy a tetőkön, állványokon és létrákon végzett munkák kockázatértékelése során milyen kritériumokat kell feltétlenül figyelembe vennie.

Továbbolvasás
Cikk

Ergonómia és a hát kímélése a munkahelyen

Tudja meg, mely kockázati tényezők leselkednek a mindennapi üzleti életben, mely foglalkozási csoportok vannak különösen veszélyeztetetve, és mit kell figyelembe vennie a kockázatértékelés során. Ezen kívül bemutatunk 3 bevált megelőző intézkedést az ergonómia és a hát egészségének javítása érdekében a munkahelyen.

Továbbolvasás
Cikk

Ablakos és ejektoros technológiájú laboratóriumi elszívófülkék összehasonlítása

Sok laboratóriumban klasszikus, ablakos elszívósfülkéket használnak. A gyakorlatban azonban az üveg mögötti munka gyakran jelentős kompromisszumokat jelent. Az alternatív megoldást az ejektoros technológia jelenti: Összehasonlítottuk mindkét rendszert, és megmutatjuk, melyik rendszer jár előrébb.

Továbbolvasás
Termékvilág

Tavaszi nagytakarítás: a rendteremtés és a biztonság érdekében!

A tavaszi nagytakarítás nemcsak jó közérzetet ad, hanem nagyobb biztonságot is hoz vállalkozása számára. Webáruházunkban átfogó termékválasztékot talál az operatív munkaszervezéshez és a tisztasághoz.

Továbbolvasás
GYIK

Veszélyes anyagokkal végzett tevékenységek kockázatértékelése

Aki veszélyes anyagokat kezel, használ vagy „csak” tárol, az nem kerülheti el: a kockázatértékelést. 25 éve a munkahelyi egészségvédelem és biztonság központi eleme. A GYIK-ben összegyűjtöttük a „veszélyes anyagok kockázatértékelése” témakörben leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 24 termékből
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00