DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Biztonság 2021-ben: Gyakorlati megoldásaink

A trendeket meghatározó környezetvédelmi technológia fejlesztőjeként, gyártójaként és beszállítójaként az a célunk, hogy folyamatosan olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink számára és védik a természeti erőforrásokat. Ebben az évben ismét számos újítást fedezhet fel a DENIOS termékvilágában. Az alábbiakban bemutatjuk kiemelkedő termékeinket.

DENIOS főkatalógus 2021

A teljes környezetvédelmi és biztonsági program

Több mint 400 oldalon talál a gyakorlatban bevált termékeket, aktuális top termékeket és a legújabb innovációinkat a következő területeken:

  • Veszélyes anyag tárolás
  • Veszélyes anyagok kezelése
  • Töltőállomások és tartályok
  • Munkavédelem
  • Tisztítás és hulladékkezelés
  • Üzemi felszereltség

Ezenkívül a DENIOS főkatalógusa számos információs oldalon biztosítja a jogi háttérrel kapcsolatos szakértői ismereteinket, gyakorlati választási segédleteket és szolgáltatási tippeket. Használja most környezetbarát online változatunkat - például az otthoni irodában.

Szívesen elküldjük postán a 2021-es főkatalógusunkat. Kérje most!

Termékújdonságaink

Depók helytakarékos redőnnyel

A rendkívül ellenálló polietilénből készült népszerű PolySafe veszélyesanyag-depóink most különösen helytakarékos redőnyökkel kaphatók. Ez az ajtóváltozat az optimális megoldás a zárt helyiségekben, és kompakt tárolóhelyet hoz létre a hordók és a kis tároló edények számára, anélkül, hogy a nyitott ajtókkal korlátoznák a környező területet. Ez nagyobb mozgásteret biztosít a belső forgalmi útvonalakhoz is, amelyek minimális szélességét mindenkor szabadon kell tartani az ASR A1.8 5. szakaszának megfelelően.

Pro-line kármentő tálcák beépített telítettség jelzővel

A kármentő tálca belsejében lévő szivárgást a lehető leghamarabb el kell távolítani. Ez nemcsak a törvényileg előírt felfogási mennyiségnek a helyreállítására érvényes, hanem a gőzök által okozott veszélyek ellensúlyozása is. Az új pro-line kármentő tálcák megkönnyítik a szemrevételezéses ellenőrzés elvégzését: A rácsrostélyok beépített telítettség jelzővel vannak ellátva. Ha folyadék van a kármentő tálcában, ezt feltűnő piros színű műanyag pálca jelzi. Nincs szükség a rács nehézkes eltávolítására és felemelésére a szivárgás ellenőrzéséhez.

IBC kármentő tálcák konstruktívan optimalizálva – 18% tárhelyet takarít meg!

A fejlesztők feladata, hogy a kármentő tálca tervezését és kivitelezését úgy alakítsák ki, hogy az kompromisszumok nélkül működőképes legyen. Ezt szem előtt tartva a DENIOS mérnökei rendszeresen dolgoznak termékeink optimalizálásán. A DENIOS 2 IBC tárolására alkalmas kármentő tálcáinak új generációja 18%-kal keskenyebb szélességget eredményez - és lehetővé teszi a veszélyes anyagok jelentősen helytakarékos tárolását. A törvényben előírt 1000 literes gyűjtőtérfogat természetesen még mindig teljesül, az IBC-ket optimálisan elhelyezhetjük a gyűjtőtálcán.

Servo Eco: Hordóemelők az ártudatosak számára

Költséghatékony megoldást keres a hordók EUR raklapokra, hordófenék fűtőlapokra vagy hordógörgetőkre történő rakodásához? Az egyszerű emelési feladatokhoz az új Servo Eco hordóemelő megbízható szolgálatot nyújt jó áron.

A Servo Eco hordóemelőhöz

Most újra elérhető: PURO-X ipari tisztítószerek

A DENIOS PURO-X termékkínálat vegyi termékeket és spray-ket, például speciális olajokat, leválasztó szereket, kenőanyagokat, karbantartó szereket és tisztítószereket kínál a gyártás, szervizelés és műhelyek széles felhasználási köréhez.

A PURO-X választékához

Betét rekeszek PolyPro rakásolható ládához

A még nagyobb rend és áttekinthetőség érdekében a DENIOS PolyPro rakásolható ládákphoz raktikus műanyag betét rekeszeket fejlesztettünk ki. A 260, 300 és 400 liter űrtartalmú PolyPro rakásolható ládák külön-külön rendezhetők és átalakíthatók.

A PolyPro termékekhez

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00