DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Terméktanácsok a biztonságos télhez

A tél hűvösebb hőmérséklettel és rövidebb nappalokkal jár - és szezonális baleseti kockázatokkal. A latyak és a jeges utak önkéntelenül csúszós pályává változtatják a vállalat telephelyét, és az egyre sötétebbé váló napszakok miatt rosszak a látási viszonyok. Ezért tanácsos már korán megtenni a megfelelő óvintézkedéseket a hideg évszakra. Tegye cégét télállóvá a DENIOS-szal!

Tartsa melegen termékeit!

Használjon olyan termékeket, amelyeket bizonyos hőmérsékleten és a hidegtől védve kell tárolni? Készítse fel hordóit, tartályait és gázpalackjait a télre:

Fűtőköpenyek és hordómelegítők hordókhoz, IBC-khez és gázpalackokhoz

A folyamatanyagok vagy az adalékanyagok a fagy miatt károsodhatnak, vagy egyszerűen használhatatlanná válhatnak. Ha a tartályokat kültéren tárolja, a DENIOS fűtőköpenyek és hordómelegítő rendszerek az legjobb választás.

A választékhoz

Robbanásvédett fűtőköpenyek hordókhoz, IBC-khez és gázpalackokhoz

A fűtőköpenyek és hordómelegítők lehetővé teszik a termékek felmelegítését és állandó hőmérsékleten tartását. Ez lehetővé teszi a téli hónapokban a kültéri tárolást, még a nagyon hőmérséklet-érzékeny anyagok esetében is.

A választékhoz

Ipari hőkamrák

Nagyobb mennyiségű termék tárolására és fűtésére van szüksége? A DENIOS az Ön igényeihez igazított hőkamrákat is kínál.

A választékhoz

Biztonságban jeges, havas és csúszós körülmények között is

A hó és a jég veszélyeket rejtenek magukban! Szerelkezzen fel a hóeltakarításhoz és útkarbantartáshoz szükséges termékekkel:

Szóróanyag tárolók

Mi történik, ha az ügyfél megcsúszik a cég területén, mert a téli útkarbantartás nem megfelelően történt? Könnyen megkímélheti magát ettől az élménytől: A szóróanyag tárolók minden fontos helyen elérhetővé teszik a szóróanyagot.

A választékhoz

Szóróanyagos kocsik

A robusztus és időjárásálló polietilénből készült szóróanyagos kocsikkal a szóróanyag gyorsan és rugalmasan szállítható a felhasználás helyére, a vállalat telephelyére, a peronra vagy az útra.

A választékhoz

Lapátok és hólapátok

A lapát és a hólapát tökéletes a hó eltakarítására, de a szemét lapátolására is. A polipropilén lapát ráadásul könnyű lapátolást és kényelmes munkát biztosít.

A választékhoz

Terméktipp: GB típusú szóróanyag tárolók

Mivel a só, a granulátum vagy a homok gyakran használhatatlanná válik, ha helytelenül tárolják, ezért a helyes tárolás különösen fontos. A GB típusú szóróanyag tárolókkal a szóróanyag minden időjárási körülmény között védve van, és mindig készen áll a használatra. A GB típusú szóróanyag tárolóink abszolút mindenesek a maguk területén. A termék kiemelkedő tulajdonságai egyrészt a helytakarékos kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy akár 5 szóróanyag tárolót fedéllel vagy anélkül egymásra lehessen rakni. Így a szóróanyag tárolók helytakarékosan tárolhatók még nyáron is, amikor nincsenek használatban, anélkül, hogy a fedelek elvesznének. A robusztus zsanérnak köszönhetően a fedél szerszám nélkül is könnyen felszerelhető vagy eltávolítható. A szóróanyag tárolók másik előnye a villazsebek, amelyek megkönnyítik az aláfogást és a szállítást kézi raklapemelővel vagy villás targoncával. Ez azt jelenti, hogy a szóróanyag tárolók tele is könnyen szállíthatóak. A stabil oldalsó markolatnak köszönhetően azonban a kézi szállítás is lehetséges. Az átfedő fedél megakadályozza a csapadék behatolását, és így megvédi pl. a szóróanyagot a fokozott csomósodástól, a szabványos beépített fedélrekesz pedig helyet biztosít pl. a kesztyűk praktikus tárolására. Nézze meg felhasználói videónkat, és győződjön meg róla, mennyire praktikusak a GB típusú szóróanyag tárolóink.

Kerülje az elcsúszást

A műkorcsolyázás az olimpián zajlik, nem a munkahelyen! Előzze meg az elcsúszást és baleseteket a padló javításával és csúszásgátló termékek használatával:

Csúszásgátló szőnyegek

A csúszásgátló szőnyegek jelentősen növelik a munkavédelmet azokon a területeken, ahol szinte minden ipari környezetben fennáll a csúszásveszély. Ez különösen fontos télen, amikor gyakran váltogatja a munkaterületeket a beltér és a kültér között. Előzze meg a baleseteket és növelje a biztonságot vállalatában.

A választékhoz

Csúszásgátló szalagok és padlójelölések

A gumiból és timföldből készült csúszásgátló szalagok és jelölések minden olyan gyártási környezetben használhatók, ahol fennáll a csúszásveszély, beleértve a teherautókat vagy a lépcsőket is.

A választékhoz

Csúszásgátló lépcsőprofilok

A lépcsőkre és lépcsőkélekre ragasztott lap- és élvédőprofilok megakadályozzák az elcsúszást, és ezáltal növelik a biztonságot az Ön vállalatánál. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, és üvegszállal erősített műanyagból vagy alumíniumból készülnek.

A választékhoz

Padlójavítás

A padló az a rész a belső vagy külső épületrészben, amely télen a leginkább károsodik. Ezért nagyon fontos a rendszeres karbantartás a hosszú távú használat biztosítása érdekében. A padlójavítás gyors és egyszerű intézkedései közkedveltek. A DENIOS padlójavító termékeket kínál betonhoz, aszfalthoz, esztrichhez, fához és fémhez.

A választékhoz
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00