DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Nyomdafestéktároló tűz- és fagyvédelemmel

A Constantia Nusser GmbH Wangen Allgäu-ban a csomagolóiparban tevékenykedik. Az üzletág ma már kiterjedt alumínium csomagolóanyagokat gyárt a gyógyszer- és élelmiszeripar számára.

Kihívás és feladat

A Constania Nusser GmbH Wangen Allgäuban található nyomdafesték raktárának tárolási kapacitása már nem volt elegendő. A hosszú belső szállítási útvonalak elkerülése érdekében egy új veszélyesanyag-tárolót kellett felállítani a szabadban, a gyártási terület közelében. Az új raktárban 20 000 liter gyúlékony nyomdafestéket és oldószert kell tárolni 200 literes hordókban és IBC-kben, targoncák segítségével. Mind a tűz-, mind a fagyvédelmet figyelembe kellett venni.

Megoldás

A DENIOS AG két 90 perces tűzvédelmi polcos raktárkonténer telepítését javasolta, amelyek dupla építési mélységgel rendelkeznek, hogy növeljék a tárolási kapacitást a korlátozott helyen. Mindkét rendszer a berlini DIBt általános jóváhagyásával rendelkezik, és megfelel minden jogi követelménynek. A biztonsági távolságok betartása nélkül kültérre is felszerelhetők. A két tűzvédelmi polcos raktárkonténer minden elemét robbanásbiztosra tervezték, mint például a mesterséges szellőzést (0,4-szeres légcsere) és a fagymentes tárolást biztosító fűtést is.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A Constantia Nusser GmbH optimális megoldást kapott, amely egyedileg a vállalat raktározási igényeire szabott: helytakarékos, költséghatékony, jogszabálynak megfelelő és kulcsrakész. A DENIOS AG sokéves tapasztalata a veszélyes anyagok tárolása, valamint a tűz- és robbanásvédelem területén hozzájárult ahhoz, hogy a két tűzvédelmi polcos raktárkonténert rövid időn belül le tudták gyártani, leszállítani és üzembe helyezni.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Felszereltségek veszélyesanyag-tárolóhoz

Tekintse meg a felszereltségi lehetőségeket a veszélyesanyag-tárolókhoz, a tűzvédelmi raktárkonténerekhez, valamint a peroxid- és lítium-ion akkumulátorok tárolókhoz.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Esettanulmány

Lakktároló és festékellátó helyiségek moduláris, csatlakoztatásra kész egységként

A folyékony bevonóanyagok és hígítók, valamint a festési technológiához használt tisztító- és segédanyagok általában tűzveszélyes és vízszennyező veszélyes anyagok közé sorolandók. Szigorú óvintézkedéseket kell tenni a tárolás és a feldolgozás során, amelyek különösen a szerkezeti és berendezéstechnikai szempontokat érintik. A bevonóanyagok egyéb veszélyes jellemzői, mint pl. rákkeltő, még magasabb követelményekhez vezethet.

Továbbolvasás
Újságcikk

ÚJDONSÁG a DENIOS-nál: Veszélyesanyag-tárolók visszavétele és újrahasznosítása

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

Továbbolvasás
Cikk

Rendkívül ellenálló: a DENIOS műszaki raktárrendszerei

Annak érdekében, hogy a DENIOS műszaki raktárrendszerei mindig stabilak maradjanak, kiterjedt elméleti számításokat, hosszú távú teszteket és gyakorlati próbákat végzünk. A statika megbízhatóan ellenáll a szél, hó és földrengés okozta külső erőknek.

Továbbolvasás
Interjú

Tolókapukkal ellátott tűzvédelmi rendszer 120 percig tűzálló

Másfél éves projektidő után a DENIOS a világon elsőként teljesítette az EN 13501 európai tűzvédelmi szabvány szerinti, tolóajtóval felszerelt tűzvédelmi raktárkonténer 120 perces tűzvédelmi tesztjét. A GIT SECURITY megkérdezte Carsten Heumannt, a DENIOS értékesítési műszaki felügyelőjét a részletekről.

Továbbolvasás
Termékvilág

Biztonság robbanásveszélyes területen

A DENIOS-nál minden olyan termékcsaládot megtalál, amely a robbanásvédelemmel kapcsolatos, és nem hagy kívánnivalót maga után. Ez több mint 2000 robbanásveszélyes területen használható terméket tartalmaz, amelyekkel a robbanásvédelmi intézkedések mind a 3 szintjét lefedheti. Cikkünkben ezekről kaphat áttekintést.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Oldószerek tárolása

A Schunk-csoport szén- és grafittermékek gyártására szakosodott. A munkavállalók gyakran érintkeznek oldószereket tartalmazó tisztítószerekkel. A DENIOS egy nagyszabású, házon belüli megoldást hozott létre, amely a folyadékok tárolását éppúgy lehetővé tette, mint a közvetlen munkát.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 26 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00