DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Nyomdafestéktároló tűz- és fagyvédelemmel

A Constantia Nusser GmbH Wangen Allgäu-ban a csomagolóiparban tevékenykedik. Az üzletág ma már kiterjedt alumínium csomagolóanyagokat gyárt a gyógyszer- és élelmiszeripar számára.

Kihívás és feladat

A Constania Nusser GmbH Wangen Allgäuban található nyomdafesték raktárának tárolási kapacitása már nem volt elegendő. A hosszú belső szállítási útvonalak elkerülése érdekében egy új veszélyesanyag-tárolót kellett felállítani a szabadban, a gyártási terület közelében. Az új raktárban 20 000 liter gyúlékony nyomdafestéket és oldószert kell tárolni 200 literes hordókban és IBC-kben, targoncák segítségével. Mind a tűz-, mind a fagyvédelmet figyelembe kellett venni.

Megoldás

A DENIOS AG két 90 perces tűzvédelmi polcos raktárkonténer telepítését javasolta, amelyek dupla építési mélységgel rendelkeznek, hogy növeljék a tárolási kapacitást a korlátozott helyen. Mindkét rendszer a berlini DIBt általános jóváhagyásával rendelkezik, és megfelel minden jogi követelménynek. A biztonsági távolságok betartása nélkül kültérre is felszerelhetők. A két tűzvédelmi polcos raktárkonténer minden elemét robbanásbiztosra tervezték, mint például a mesterséges szellőzést (0,4-szeres légcsere) és a fagymentes tárolást biztosító fűtést is.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A Constantia Nusser GmbH optimális megoldást kapott, amely egyedileg a vállalat raktározási igényeire szabott: helytakarékos, költséghatékony, jogszabálynak megfelelő és kulcsrakész. A DENIOS AG sokéves tapasztalata a veszélyes anyagok tárolása, valamint a tűz- és robbanásvédelem területén hozzájárult ahhoz, hogy a két tűzvédelmi polcos raktárkonténert rövid időn belül le tudták gyártani, leszállítani és üzembe helyezni.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Felszereltségek veszélyesanyag-tárolóhoz

Tekintse meg a felszereltségi lehetőségeket a veszélyesanyag-tárolókhoz, a tűzvédelmi raktárkonténerekhez, valamint a peroxid- és lítium-ion akkumulátorok tárolókhoz.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00