DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Műszaki raktárrendszer laboratóriumi és mintavételi munkákhoz a Hugo Häffner Vetrieb GmbH & Co. KG-nál

Ma a vegyipari termékek kereskedelme áll a Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG. által kínált átfogó szolgáltatási paletta középpontjában. Annak érdekében, hogy a laboratóriumi és vizsgálati tevékenységeket ne kelljen többé az épületeken belül végezni, nagy lépést tettek a veszély minimalizálása felé, amikor a laboratóriumba DENIOS tűzvédelmi raktárkonténert vásároltak.

Kihívás és feladat

Az Asperg telephelyen a mintavételt és a laboratóriumi munkát a meglévő épületekből kellett áthelyezni. Ehhez egy külső raktárrendszeres megoldást fontolgattak. Ebben a laboratóriumi helyiségrendszerben egyrészt egy világosan meghatározott minimális hőmérsékletet kellett biztosítani, másrészt a dolgozók maximális védelmét kellett megvalósítani a helyiségrendszerbe integrált kiegészítő károsanyag-begyűjtő rendszer formájában. Mivel itt oldószereket tartalmazó szennyező anyagokat is kezelnek, ATEX-kompatibilis elektromos alkatrészeket és megfelelő szűrőtechnikát kellett beépíteni, valamint a szintes raktárkonténeren belül egy külön 90 perces tűzállóságú tűzszakaszt kellett kialakítani.

Megoldás

A DENIOS egy szigetelt műszaki helyiségrendszert szállított, integrált károsanyag-begyűjtő rendszerrel és egy további, a belső térbe épített 90 perces tűzállóságú tűzszakasszal. A helyiség méretét a közös projekttervezés során a követelményekhez igazították. A beépített rendszerfűtésnek köszönhetően a munka alacsony külső hőmérsékleten is elvégezhető. A mesterséges szellőztetés kombinációja a meghatározott légcserére és a nem problémamentes gáz-levegő keverékek eltávolítására (szűrt), valamint a DIBt Berlin által jóváhagyott rendszeren belüli robbanásvédelem a DENIOS mellett döntött.

Eredmény és ügyfélelőnyök

Az ügyfél a jogszabályoknak megfelelő, költséghatékony és jövőbiztos megoldást kapott, amely pontosan az igényeihez igazodik. Ha szükségessé válik a vállalat telephelyén való költözés, a rendszer mobilitásának köszönhetően ez a kihívás is gond nélkül megoldható.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Légtechnika

Rendszereink biztosítják a hatékony károsanyag begyűjtést a munkaterületen, és ezáltal védik az alkalmazottakat a káros kibocsátásoktól.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00