DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Megoldások veszélyes hulladékokhoz

Legyen szó ideiglenes begyűjtésről a munkahelyen, átmeneti tárolásról a cég telephelyén vagy a törvényi előírásoknak megfelelő szállításról – a DENIOS kínálatában megtalálja a megfelelő termékeket folyékony, szilárd és pasztaszerű hulladékokhoz, valamint speciális alkalmazásokhoz, például régi akkumulátorok vagy sérült lítium energiatároló eszközök tárolására. Nagyméretű, helyhez kötött rendszerek egyedi kivitelezését is szívesen kivitelezzük Önnek.

Megoldások folyékony anyagokhoz

Veszélyes folyékony hulladékok keletkezése esetén a munkahelyen kis mennyiségek átmeneti befogadásához tároló edényzet szükséges. Mielőtt az ártalmatlanító cég begyűjti, gyakran jogszabályi előírásoknak megfelelő átmeneti tárolást kell végezni. A veszélyes hulladék utólagos szállításához pedig speciálisan jóváhagyott termékek szükségesek. Mindezeket a feladatokat megoldhatja a DENIOS termékekkel.

FALCON tároló- és szállító kiskannák

A FALCON termékek maximális biztonságot nyújtanak gyúlékony és agresszív folyadékok szállítása és kezelése során. Ideálisak továbbá a munkaterületen kis mennyiségű folyékony hulladék ideiglenes összegyűjtésére és későbbi szállításra, például központi átmeneti tárolóba.

A termékekhez

FALCON tároló- és szállító tartályok

A FALCON termékek maximális biztonságot nyújtanak gyúlékony és agresszív folyadékok szállítása és kezelése során. Ideálisak továbbá kis mennyiségű folyékony hulladék ideiglenes munkaterületen történő összegyűjtésére és későbbi szállításra, például központi átmeneti tárolóba.

A termékekhez

FALCON tároló- és szállító kannák

A FALCON termékek maximális biztonságot nyújtanak gyúlékony és agresszív folyadékok szállítása és kezelése során. Ideálisak továbbá kis mennyiségű folyékony hulladék ideiglenes munkaterületen történő összegyűjtésére és későbbi szállításra, például központi átmeneti tárolóba.

A termékekhez

Fáradtolaj gyűjtők

A fáradtolaj és használt kenőanyagok a termelés minden olyan területén előfordulnak, ahol gépeket használnak. A fáradtolaj gyűjtők és a hűtőfolyadék edények ideálisak folyadékok összegyűjtésére ott, ahol nem állnak rendelkezésre állandóan felszerelt tartályok. Ha nagy mennyiségű fáradtolaj halmozódik fel, akkor fáradtolaj tartályaink a megfelelő választás. Akár 10.000 liter fáradtolaj ideiglenes tárolására is alkalmasak.

A termékekhez

Tároló- és ártalmatlanító tartályok

Horganyzott vagy festett acélból készült ártalmatlanító tartályaink tárolóedénynek minősülnek, így központi üzemi tárolóként használhatók vízszennyező és gyúlékony hulladékok átmeneti tárolására. De friss termékek tárolására is alkalmasak.

A termékekhez

Veszélyesanyag-gyűjtők

Minden veszélyesanyag-gyűjtőnk bevizsgált és rendelkezik a megfelelő országos engedélyekkel. A kínálatban acélból, rozsdamentes acélból és műanyagból készült modelleket talál, így a tárolandó anyagoknak megfelelően - a fáradtolajtól a fotokémiai anyagokig - kiválaszthatja a terméket.

A termékekhez

Megoldások szilárd és pasztaszerű anyagokhoz

A gyártásban és a laboratóriumban gyakran előfordulnak hulladékok, például tisztítórongyok, amelyek környezetre veszélyes, éghető vagy tűzveszélyes folyadékokkal szennyezettek. Ezek túl veszélyesek a normál szemeteskukákhoz. Itt is megfelelő megoldásokat kínálunk Önnek - az ideiglenes begyűjtéstől a megfelelő helyen, a biztonságos átmeneti tárolásig és az ártalmatlanító cégig történő szállításig.

Önkioltó hulladékgyűjtők

Tisztítószeres rongyok, olajjal átitatott törlőkendők, használt acélgyapot – mindezek a hulladékok tűzveszélyesek. Az alumíniumból, műanyagból, acélból vagy rozsdamentes acélból készült önkioltó hulladéktárolók eloltják a tüzet, és védelmet nyújtanak a szivárgó maradék folyadékok ellen.

A termékekhez

Szilárd anyag tárolók

A tapasztalatok szerint a veszélyes hulladékok nagyon különböző helyeken halmozódnak fel az Ön cégében? Nem probléma! Az integrált alváznak köszönhetően ez a szállítható konténer kifejezetten szilárd hulladék decentralizált gyűjtésére használható.

A termékhez

Megoldások speciális alkalmazásokhoz

A használt akkumulátorok, a sérült akkumulátorok és a fénycsövek különleges követelményeket támasztanak a tartályokkal szemben a biztonságos átmeneti tárolás és szállítás érdekében. Ilyen speciális feladatokra is van megfelelő ajánlatunk az Ön számára.

Tárolóládák lítium akkumulátorokhoz

A sérült lítium-ion akkumulátorok szállítás közben mindig veszélyes árunak számítanak. A törvényi előírásoknak megfelelő acélból vagy műanyagból készült szállító- és tárolóládák a PyroBubbles® töltőanyaggal kombinálva kiváló és tanúsított megoldásokat kínálnak.

A termékekhez

Gyűjtő- és szállító dobozok elemek és fénycsövek számára

A régi elemeket és fénycsöveket csak az erre a célra szolgáló dobozokban szabad gyűjteni. Nálunk talál műanyag gyűjtőket régi akkumulátorokhoz, valamint acélból készült dobozokat fénycsövekhez. A fénycsöveket biztonságosan szállíthatja a praktikus horddobozokkal.

A termékekhez

Gyűjtőpontok, átmeneti raktározás és ellátás tárolása

Ön önkormányzati cégnél dolgozik, és olyan TRGS 520 (német Veszélyes anyagokra vonatkozó műszaki szabályok) szerinti helyhez kötött létesítményre van szüksége, amelyben a veszélyes hulladékot át lehet venni, értékelni, szétválogatni és rendelkezésre bocsátani? Vagy az Ön cége nagy mennyiségű veszélyes hulladékot termel, ezért nagyobb tárolóterületre van szüksége? A tárolástechnikai divízióban a veszélyes hulladékok gyűjtésére és készenlétbe helyezésére műszaki raktárrendszereket is tervezünk.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00