DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Légtechnikai munkaasztal a BECOM GmbH-nak

A Hochstraß településen található BECOM GmbH Ausztria egyik vezető vállalata az Electronic Engineering & Manufacturing Services területén. A cég 1985 óta sikeresen foglalkozik elektronikus ill. elektromechanikus eszközök és alkatrészcsoportok fejlesztésével és gyártásával - a prototípustól a nullszériás terméken át egészen a sorozatgyártásig.

Kihívás és feladat

A kisméretű alkatrészek tisztítása során nagy mennyiségben szabadulnak fel gyúlékony aceton-gőzök, amelyektől a munkatársakat meg kell védeni. Mivel az oldószer gőznyomása rendkívül alacsony, ezért azoknál az edényeknél, amelyekbe a tisztítandó alkatrészeket behelyezik, folyamatos elszívást kell biztosítani.

Megoldás

A DENIOS mérnökei a feladatkiírás elemzését követően egy AT-compact típusú, nemesacél kivitelű és károsanyag-elszívóval ellátott munkaasztal alkalmazását javasolták. Mivel az aceton-gőzök fokozottan gyúlékonyak, ezért a munkaasztalt robbanásvédett kivitelben alakítottuk ki. A tisztító-asztalba integráltunk továbbá két mosótartályt is az anyagok beáztatásához, amelyhez egy csepegtető-tálca, valamint elszívó-csatlakozó is tartozik.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A DENIOS által kifejlesztett megoldás hatalmas javulást eredményezett a tisztítási munkákat végző dolgozók számára. Egy olyan tiszta és kompakt megoldás született, amely egyúttal időt is megtakarít. A megbízó annyira lelkes volt a DENIOS által a feladatkiírás során tanúsított strukturált megközelítési módtól, valamint a megrendelés rugalmas lebonyolításától, hogy tervezi a DENIOS megbízását további légtechnikai projektekkel.

Hozzáillő termékek felfedezése

Munkaasztalok

Munkaasztalok és biztonsági munkapadok különféle szellőzőrendszerekkel és az Ön igényeinek megfelelő egyedi felszerelési lehetőségekkel.

A választékhoz

Felszereltség légtechnikához

Egyedileg testre szabott légtechnikai megoldást szeretne? Itt tudhat meg többet légtechnikai berendezéseinkről.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00