DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

3 legjobb szivárgási trükk a szakértőktől

Gyakran sok múlik az apróságokon! Ezek tesznek különbséget a kiömlött veszélyes anyagok eltakarítása során a biztonság és a potenciális veszély között. Tobias Authmann, a veszélyes anyagok szakértője és a DENIOS Akadémia előadója kompakt oktatóvideóban mutatja be három legfontosabb szivárgási trükkjét.

Oktatóvideók: Ezek a tippek segítenek a szivárgásnál!

Egy tartály szivárog, veszélyes anyag szivárgott ki, mit kell tennie? A pillanat hevében könnyű megmondani, hogy szivárgás esetén meg kell tenni a megfelelő lépéseket. Segítünk Önnek: DENIOS Akadémia tippjeinkkel, amelyeket veszélyes anyagokkal foglalkozó szakértőnk, Tobias Authmann mutat be.

Kesztyű helyes fel- és levétele

Meg fog lepődni, hogy mit ronthat el a kesztyűk fel- és levételekor – a szó szoros értelmében! Tobias Authmann elmeséli szakértői trükkjeit, hogy Ön biztonságosan nyújthassa a kezét a szivárgások felszámolásában.

Helyes testtartás a szivárgások eltávolításakor

A jó testtartás fontos a szivárgások felszámolásánál, hogy véletlenül se érintkezzen a kifolyt folyadékkal. Ebben a videóban Tobias Authmann megmutatja, mit tegyünk és mit ne tegyünk a mozdulataink során.

Másodlagos szivárgás elkerülése

Katasztrofális következmények a szivárgások felszámolásánál: Azok az alkalmazottak, akik észrevétlenül szállítják a kiszivárgott veszélyes anyagokat és beszennyezik a vállalat más területeit. Tobias Authmann elmagyarázza, mire kell odafigyelni, hogy a szivárgás ne terjedjen el ellenőrizetlenül.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00