DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Kettős biztonság biztonsági zuhanyokkal: biztonság az üzemeltetőknek. Elsősegélynyújtás a felhasználóknak.

A test- és szemzuhanyoknak nagy szolgálatot nyújtanak vészhelyzetben. Veszélyesanyag-balesetek esetén ezek működőképessége döntheti el, hogy a sérült munkavállaló maradandó károsodást szenved-e vagy sem. A sérült elsősegélynyújtásának gyorsnak, hatékonynak és alaposnak kell lennie – különösen akkor, ha a szem különösen érzékeny területe szennyeződött. Emiatt nagy jelentőséggel bírnak a test- és szemzuhanyok! A következőkben megtudhatja, mi jellemzi test- és szemzuhanyaink kialakítását, mely tulajdonságok fontosak az optimális öblítéshez, és hogyan tudják jobban megvédeni magukat az üzemeltetők és a felhasználók a tanúsított termékekkel.

Test- és szemzuhany felszereltsége – minden részlet plusz biztonság!

1

Nagy teljesítményű zuhanyfejek az optimális öblítés érdekében

Test- és szemzuhanyaink speciális zuhanyfejjel vannak felszerelve a szennyeződések hatékony és gyors eltávolítása érdekében. Ezek biztosítják, hogy a víz nagy területen oszlik el, és a nedvesítés mértéke optimális legyen. Az automatikus mennyiségszabályozás a szabványnak megfelelő sugármintát és a megfelelő sugármagasságot generálja a szemzuhanyhoz, függetlenül a víznyomástól. Az egyenletes és lágy vízsugár a vegyszerek bőrről való leöblítésére vagy az érzékeny szemkörnyék kiöblítésére van optimalizálva.

2

Egyszerű kioldó mechanizmus

A vészzuhany zökkenőmentes és ösztönös működtetése elkerüli a súlyos időveszteséget vészhelyzetben. Szemzuhanyunk nagy nyomólappal rendelkezik, amelyet egy egyszerű kézmozdulattal hátrafelé tolunk, hogy elindítsa a szemzuhanyzást, és ebben a helyzetben rögzül. A testzuhanyok húzórúddal is ugyanolyan könnyen kezelhetők.

3

Porvédő fedél a maximális tisztaság érdekében

A szorosan záródó porvédő fedelek megakadályozzák, hogy szennyeződés kerüljön a szemzuhany fúvókáiba. A szemzuhany működtetésekor a porvédő fedelek automatikusan kinyílnak a víznyomás hatására.

4

Gumi karmantyúk ütésvédelemként

A szemmosónak biztonságosnak kell lennie még jelentősen csökkent látási viszonyok mellett is. A zuhanyfej körüli gumihüvelyek megvédik a segítséget kérőket az ütközési sérülésektől.

5

Speciális golyóscsapok a hosszú élettartam érdekében

A golyóscsapok rozsdamentes acélból készülnek és rendkívül robusztusak. Vészhelyzetben biztosítják a test- és szemzuhany tökéletes működését.

6

Robusztus és helytakarékos konstrukció

A test- és szemzuhanyokhoz kiváló minőségű anyagokat használnak, mint például rozsdamentes acél, sárgaréz és speciális műanyagok. A robusztus és jól átgondolt konstrukciót a zord ipari környezethez tervezték kis helyigénnyel.

7

Vegyszerálló bevonat

Válogatott test- és szemzuhanyok bevonatos változatban is kaphatók agresszív környezetekhez. A zöld poliészter porbevonat számos savnak és lúgnak ellenáll.

A nagyobb kezelői biztonság érdekében: test- és szemzuhanyok DVGW tanúsítvánnyal

A DENIOS minden test- és szemzuhanya természetesen megfelel az EN 15154 követelményeinek. A még nagyobb biztonság érdekében, különösen az üzemeltetők és a felhasználók számára, modelljeinket a DVGW (Gáz- és Vízügyi Német Műszaki és Tudományos Egyesület) további tanúsításával ajánljuk. Ez megbízható és független bizonyítékot kínál az elismert technológiai szabályok betartására.

Előnyök:

  • A független DVGW tanúsítvány garantálja, hogy a test- vagy szemzuhany megfelel az érvényes szabványoknak és az elismert technológiai szabályoknak.

  • A DVGW-tanúsítvány megerősíti az ivóvízrendelet (Németország TrinkwV) értelmében a biztonság, a higiénia és a funkcionalitás döntő követelményeit.

  • A DVGW által tanúsított test- és szemzuhanyzóval Ön ellenőrzött gyártásból származó terméket vásárol.

  • A DVGW tanúsítvány mentesíti a telepítő felelősségét az megbízóval szemben (§319 StGB építési veszély).

Ezeket a vészzuhanyokat biztonsági szakértőink ajánlják

Fedezze fel biztonsági szakértőink termékajánlatait, amelyek meggyőzőek az optimális felszereltséggel számos szabványos alkalmazáshoz. Az EN 15154 szabványnak való megfelelés mellett számos modell rendelkezik független DVGW-tanúsítvánnyal (Gáz- és Vízügyi Német Műszaki és Tudományos Egyesület) – a kezelő még nagyobb biztonsága érdekében.

Szemzuhanyok

Testzuhanyok

Kombinált zuhanyok és szemzuhanyok

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00