DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Hőmérséklet-szabályozott tárolás vízvédelmi területen

A baltringeni UPPC AG-t 1986-ban alapították családi vállalkozásként, majd 2008-ban UPPC GmbH néven integrálódott a németországi Dow vállalatba. A vállalat ma a világ egyik vezető specialistája az epoxigyanták és ragasztók, valamint a glicidil-éter gyártásában és előállításában. Az iparágban jól ismert epoxigyantát, a POLYPOX-ot számos ügyfél használja fogyasztóbarát és kiváló minőségű termékek előállításához. Az UPPC GmbH minden anyagot (beleértve az importált anyagokat is) regisztrált Európában a REACH európai vegyianyag-rendelet alapján. Ez a rendelet biztosítja az emberek és a környezet magas szintű védelmét.

Kihívás és feladat

Mivel a telepítés helyszíne vízvédelmi területen található, a hőkamrákat kármentő tálcákkal kellett felszerelni, amelyek kamránként 12 000 literes gyűjtőmennyiséget biztosítanak, hogy vészhelyzet esetén a tárolt folyadékok teljes mennyisége visszatartható legyen. A kívánt hőmérsékletet melegvíz-fűtéssel kellett elérni.

Megoldás

Az UPPC és a Denios közösen tervezett két WK 814-2 hőkamrát, amelyek mindegyike két tárolási szinttel rendelkezik, hőkamránként tizenkét 1000 literes IBC tárolására. A hőmérsékletet egy melegvízzel működő fűtőrendszer szabályozza. Mindkét hőkamrát kármentő tálcákkal szerelték fel, amelyek egyenként 12 000 literes térfogatukkal garantálják a tárolt veszélyes anyagok teljes mennyiségének védelmét. Így tehát a telepítés a vízvédelmi területen megtörténhetett.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A hatóságok, a biztosítótársaság és a tűzoltóság bevonásával sikerült egy gazdaságos és a jogszabályoknak megfelelő, maximális biztonságot nyújtó megoldást létrehozni. A DENIOS hőkamra a hatékonyság, valamint az emberek és a környezet védelmének első osztályú kombinációját kínálja az ügyfélnek.

Hozzáillő termékek megtekintése

Hőkamrák

Hőkamrák a DENIOS-tól: Pontos és biztonságos hőkezelés!

A választékhoz

Felszereltségek termotechnikához

Szükség szerint szerelje fel hőkamráját! Örömmel adunk ebben tanácsot.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00