DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Hogyan takaríthat meg pénzt egy biztonsági szekrény segítségével

Egyértelmű: A biztonsági szekrény alapvető előnye a veszélyes anyagok munkahelyi biztonságos és jogszabályi előírásoknak megfelelő tárolási lehetősége - így Ön megfelel a hatályos törvényi előírások elemi követelményeinek. De tudta-e, hogy a biztonsági tárolószekrény nemcsak minimalizálja a kockázatos helyzeteket a mindennapi műveletek során, hanem munkaidőt, és ezáltal pénzt is megtakarít Önnek?

Egy gyors számítás...

Hogyan jelenik meg a napi munkaidőben, ha a veszélyes anyagok nem állnak azonnal rendelkezésre a felhasználás helyén, hanem központi raktárban tárolják őket? Az alábbi példaértékű napirend megmutatja, hogy sok vállalat hol vesztegeti az értékes munkaidejét – és hogyan segíthet a biztonsági szekrényekben történő decentralizált tárolás.

A veszélyes anyagok munkavégzéshez közeli tárolása nemcsak minimalizálja a kockázatokat a napi működés során, hanem segít elkerülni a felesleges ingázást és hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat. Képzelje csak el a helyzetet az Ön cégében: Milyen távolságot kell megtennie egy alkalmazottnak a munkavégzés helyétől a központi veszélyesanyag-raktárig és vissza? A napi szükségletekhez elengedhetetlen tároló edények felkutatása és összegyűjtése is eltarthat egy ideig. Veszélyes anyagok házon belüli szállítására a cég méretétől függően napi több perc is becsülhető.

Még ha egy alkalmazott csak napi 6 percet tölt ezzel, a sok kicsi is összeadódik idővel:

Szállítási idő

  • 6 perc naponta

  • 1/2 óra hetente

  • 2 óra havonta

  • 3 munkanap évente

Évente 3 munkanapot vehet igénybe a veszélyes anyagok A-ból B-be való szállítása egyetlen alkalmazottra kiszámolva. És általában nem egy alkalmazott foglalkozik vele a cégben. Az időigényes szállítási útvonalak jelentősen csökkenthetők a biztonsági szekrény használatával - a munkaidő hatékonyabban használható fel és pénzt takarít meg! A biztonsági szekrény beszerzési költségei így gyorsan megtérülnek.

Vigyázat!

A szállítási útvonalak biztonság rovására történő megspórolása is költséges lehet! Ha a veszélyes anyagokat nem megfelelően tárolják és kár keletkezik, a biztosítási kárigénye érvényét veszíti. A cégtársak személyesen felelősek minden anyagi kárért és személyi sérülésért. Emellett előre nem látható termelési leállások is előfordulhatnak.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00