DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Hogyan menti meg egy DENIOS hőkamra a járműgyártást?

A haszongépjármű-iparban egy nagy gyártó cég gyártásánál a DENIOS vészhelyzetben a segítségére siet. Mivel az újonnan telepített festőüzemben a dekorlakk szivattyúzhatóságra való előkészítése túl sok időt vesz igénybe, gyors megoldást keresnek.

Kihívás és feladat

Az ügyfél új festőüzemet rendelt meg. A festési folyamathoz használt 2 komponensű poliuretán dekorációs lakkot folyósíthatóvá vagy pumpálhatóvá kell tenni, mielőtt a lefejtő állomáson felhasználható lenne. Először is a festék-állomáson egy melegítési folyamat zajlik. Kiderül azonban, hogy az üzem kapacitása nem elegendő a kívánt mennyiség átviteléhez, és a folyamat a tervezettnél hosszabb ideig tart. Ez szűk termelési keresztmetszethez vezet, amelyet a lehető leggyorsabban meg kell szüntetni. Ehhez a meglévő üzemet ki kell bővíteni vagy ki kell egészíteni az előkészítési folyamat műszaki megoldásával.

Megoldás

A DENIOS a csatlakoztatásra kész bér-hőkamrával a termelést a kívánt kapacitás kihasználásáig hozza. A dekorációs lakkot hordókban helyezik a kamrába. Egy robbanásbiztos keringtetőlevegős elektromos fűtőegység segítségével megtörténik az áram-levegő hőátadás (CEE dugón keresztül történő csatlakozás), és a dekorlakk folyósíthatóvá válik a további felhasználás céljából. Az ügyfél olyan hőkamrás modellt választott, amely 8 EUR-raklapon (800 x 1200 mm) vagy 6 kémiai raklapon (1200 x 1200 mm) elhelyezett hordók befogadására alkalmas. A hőkamra kármentő tálcával van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a vízszennyező anyag szivárgása esetén nincs veszély a környezetre. A konstrukció így megfelel a DENIOS bevált, típusjóváhagyott rendszereinek (Z - 38,5 - 120). A 100 mm-es falvastagság hatékony hőszigetelést és hatékony hőleadást biztosít. A hőkamrát egy WHG-felületű tárolóterületen belül helyezték el. Az ár tartalmazza a végső takarítást és a szállítást.

Eredmény és ügyfélelőnyök

Gyors és egyszerű segítség, valamint megbízható technológia – ezzel a DENIOS nemcsak az ügyfél termelését tudta beindítani. Az átmeneti időszakban szerzett tapasztalatok megbízható tervezési alapot képeznek a meglévő rendszer szükséges bővítéséhez is. Az ügyfél elégedett, és azt tervezi, hogy a bérleti időszak letelte után a DENIOS fixen telepített hőkamráját építi be rendszerébe.

Hozzáillő termékek megtekintése

Hőkamrák

Hőkamrák a DENIOS-tól: Pontos és biztonságos hőkezelés!

A választékhoz

Felszereltségek termotechnikához

Szükség szerint szerelje fel hőkamráját! Örömmel adunk ebben tanácsot.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00