DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gyúlékony folyadékok tárolása az Uwe Müller GmbH-nál

Uwe Müller GmbH & Co. KG (Lossburg-Betzweiler, Baden-Württemberg) saját márkájú likőröket és szeszes italokat fejleszt és gyárt, lehetőleg kis palackokban, ismert európai kereskedelmi csoportok számára.

Kihívás és feladat

A szeszes italok és likőrök előállításához gyúlékony folyadékokat használnak. Tárolásukkal kapcsolatban számos információt és a TRGS 510 (németországi Veszélyes anyagok műszaki szabályai) előírásait kell figyelembe venni. A 90 perces tűzállóságú tűzszakaszok létrehozásával az Uwe Müller célja az volt, hogy a tűzvédelem mellett a termékminőséget is a legmagasabb szinten tartsa. Ez azt jelenti, hogy még a nyersanyagokat is állandó hőmérsékleten kell tárolni.

Megoldás

Az Uwe Müller GmbH & Co. KG hatékony és a jogszabályoknak megfelelő tárolóhelyet alakítottak ki a gyártócsarnokban, figyelembe véve minden jogszabályi, logisztikai és gyártási szempontot: - 90 perces tűzvédelem - vízvédelem - tűzjelzés - robbanásvédelem - hőmérséklet-szabályozás. Összesen 24 000 liter 3. osztályú tűzveszélyes folyadékot helyeztek el három különálló tűzszakaszban. Ebből 16 000 litert állandó 10 °C-on tárolnak, a fennmaradó 8000 litert pedig szobahőmérsékleten. A gyártócsarnokban történő tárolás nagyon rövid távolságokat és ezáltal hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A regionális hatóságok, a biztosító bevonásával, valamint az Uwe Müller GmbH & Co. műszaki és kereskedelmi vezetésével szoros együttműködésben, az Uwe Müller GmbH & Co. KG mérnökeivel együtt gyorsan sikerült biztonságos és gazdaságos megoldást találni, amely pontosan az igényekre szabott, a helyi és a színviszonyokhoz, illetve a kívánalmakhoz igazított.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Felszereltségek veszélyesanyag-tárolóhoz

Tekintse meg a felszereltségi lehetőségeket a veszélyesanyag-tárolókhoz, a tűzvédelmi raktárkonténerekhez, valamint a peroxid- és lítium-ion akkumulátorok tárolókhoz.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00