DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gázeltávolító rendszerek

Az INTEGA vezető és innovatív vállalat a tiszta közegellátása területén, számos telephellyel Németországban és leányvállalataival más európai országokban.

Az INTEGA szolgáltatásai közé tartozik a tiszta közeg szektorban üzemek vagy ellátó rendszerek fejlesztése, tervezése, összeszerelése, tesztelése és üzembe helyezése. Az INTEGA GmbH szakértelmét a félvezető-technológia, a napenergia, az autóipar, a vegyipar, a gyógyszeripar és az élelmiszeripar, a kutatás-fejlesztés, valamint az intézetek és egyetemek ügyfelei használják.

A DENIOS két műszaki/biztonsági helyiséget alakított ki az INTEGA GmbH számára, amelyeket Vietnamban gázeltávolító rendszerként használnak.

Kihívás és feladat

2011-ben és 2012-ben az INTEGA GmbH és a DENIOS AG közösen két műszaki/biztonsági helyiséget tervezett egy-egy gázeltávolító állomás telepítésére. A szobákat légkondicionálással és légszárítóval kellett felszerelni, mert Vietnamba tervezték. Az ott uralkodó klimatikus viszonyok képezték az alapját a műszaki/biztonsági helyiségek szellőztetési és klímatechnikájának kialakításának. Az INTEGA GmbH ügyfele zökkenőmentes, magas színvonalú feldolgozást igényelt nagyon szűk határidőkkel a megrendelés alapjául.

Megoldás

Az INTEGA GmbH és a DENIOS AG mérnökei közötti szoros együttműködésben a DENIOS AG „mobil műszaki/biztonsági helyiségeivel” az összes kívánt műszaki specifikációt a megadott időkereten belül sikerült megvalósítani. A rendszerek tervezése Stuttgartban és Münchenben kezdődött, a gyártás pedig a DENIOS AG fő telephelyén, a kelet-vesztfáliai Bad Oeynhausenben zajlott. Az összeszerelés és a befejezés Vietnamban valósult meg.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A megrendelő két biztonságos és funkcionálisan legyártott, szállítható műszaki/biztonsági helyiséget kapott a jelenleg Vietnamban működő gázeltávolító rendszerekhez. A helyiség elrendezését a helyigényekhez igazították. Ez a műszakilag összetett megoldás együtt gyorsan, gazdaságosan és ügyfélközpontúan megvalósítható. Az ipar által megkövetelt összes biztonsági szempont figyelembevételével.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Felszereltségek veszélyesanyag-tárolóhoz

Tekintse meg a felszereltségi lehetőségeket a veszélyesanyag-tárolókhoz, a tűzvédelmi raktárkonténerekhez, valamint a peroxid- és lítium-ion akkumulátorok tárolókhoz.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00