DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Fertőtlenítőszerek tárolása vízvédelmi területen

Németországban a vizek védelmét a vízszennyező anyagok tárolására vonatkozó szigorú jogi előírások szabályozzák. Általában legalább a legnagyobb tárolt tartály vagy a teljes tárolási mennyiség 10%-ának megfelelő felfogási térfogat szükséges. Ha azonban a veszélyes anyagokat vízvédelmi területeken kell tárolni, sokkal szigorúbb előírások vonatkoznak rájuk. Szivárgás esetén a tárolt mennyiség legalább 100%-át össze kell tudni gyűjteni. Ezzel a kihívással az ügyfél a Bad Oeynhausen-i piacvezetőhöz fordult.

Kihívás és feladat

A fertőtlenítőszerek kültéri, raklapokon történő tárolásához az ügyfélnek - Németország egyik vezető gyógyszeripari vállalatának, amely a fájdalomterápia, az onkológia és a légutak területén tevékenykedik - nagy tárolási kapacitásra volt szüksége. Mivel a telephely vízvédelmi területen található, 100 %-os felfogási mennyiséget kellett biztosítani. A kültéri tárolás miatt a tárolóegységeket robbanásbiztos légkondicionáló rendszerrel kellett felszerelni.

Megoldás

A DENIOS a már bevált SC veszélyesanyag-tároló rendszereire alapozva személyre szabott megoldást dolgozott ki az ügyfél számára. A 2P 814-es sorozat három azonos, szigetelt kivitelű (ISO "A" DIN 4102 szerinti) raktárrendszerét egy-egy klímaberendezéssel is felszerelték. Ezt az ügyfél kérésére a hátsó falra szerelték fel. Ezenkívül a veszélyesanyag-tárolót olyan kármentő tálcákkal látták el, amelyek a tárolt fertőtlenítőszerek 100 %-ának megfelelő gyűjtőtérfogatúak, hogy megfeleljenek a vízvédelmi területeken történő tárolásra vonatkozó követelményeknek.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A DENIOS szigetelt és klimatizált veszélyesanyag-tároló konténereivel az ügyfél egy jogszabályoknak megfelelő, költséghatékony és jövőbiztos megoldást kapott, amely pontosan az igényeihez igazodik. Amennyiben a vállalat telephelyén belül költözésre van szükség, a rendszer mobilitása miatt ez a kihívás is gond nélkül megoldható.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Hűtőrendszerek és légkondicionáló rendszerek

A DENIOS hűtőkamra különösen energiatakarékos, akár 50%-os energiamegtakarítással. Legfeljebb 16 IBC vagy 24 hordó tárolható 0° és 35° közötti hőmérséklettartományban.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Esettanulmány

Innovatív, moduláris vegyszertároló épült Tübingenben

A CHT-csoport törzsüzeme Dußlingenben, Tübingen közelében, 50 000 tonna speciális vegyszert állít elő vásárlói számára a világ minden tájáról. A növekvő kihívások miatt sürgősen szükségessé vált a telephelyen egy újabb biztonságos és rugalmas, veszélyes anyagok tárolására szolgáló tároló építése.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium-ion akkumulátor - működése, veszélyei, tárolása és szállítása

A lítium-ion akkumulátorok mindenütt jelen vannak - áramot szolgáltatnak okostelefonokhoz, számítógépekhez, akkus csavarhúzókhoz, robotfűnyírókhoz, e-kerékpárokhoz és autókhoz. A lítium-akkumulátorok néha hatalmas energiákat tárolnak kis helyen. Ebben a bejegyzésben mindent megtalál, amit a lítium-ion akkumulátorokról tudni kell.

Továbbolvasás
Újságcikk

ÚJDONSÁG a DENIOS-nál: Veszélyesanyag-tárolók visszavétele és újrahasznosítása

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

Továbbolvasás
Cikk

Rendkívül ellenálló: a DENIOS műszaki raktárrendszerei

Annak érdekében, hogy a DENIOS műszaki raktárrendszerei mindig stabilak maradjanak, kiterjedt elméleti számításokat, hosszú távú teszteket és gyakorlati próbákat végzünk. A statika megbízhatóan ellenáll a szél, hó és földrengés okozta külső erőknek.

Továbbolvasás
Újságcikk

A BioNTech Manufacturing Marburg GmbH köszönetet mond

Az EMA jóváhagyásával a BioNTech hivatalosan is megkapta az engedélyt a COVID-19 vakcina gyártására az új marburgi üzemben. A boldog esemény bejelentésekor a BioNTech megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon partnereinek, szolgáltatóinak és beszállítóinak. A DENIOS is közéjük tartozik.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 17 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00