DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Esettanulmányok a DENIOS légtechnikai munkaállomásokra

Légtechnikai tárolóegységet keres az Ön igényeinek megfelelően?
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és első lépésben elemezzük egyéni igényeit.
Már sok egyedi megoldást készítettünk ügyfeleink számára, és ezen az oldalon összeállítottunk egy kivonatot az elmúlt évekből.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Esettanulmány

A „keringtető fülke” megvédi a BASF kutatóit – biztonságosabb és hatékonyabb munkavégzés

A De Meern-i BASF vegyi üzemében a közelmúltban katalizátorkutatás zajlott egy lenyűgöző, hét méter széles lamináris légtechnikai kabinban, rozsdamentes acélból készült levegőkeringetéssel. Ez kevésbé körülményessé teszi a munkát, pl. több elszívó ponttal, és egyben hatékonyabb.

Továbbolvasás
Esettanulmány

A biztonságos, államilag minősített technikus képzéshez

"A szárított katalizátorok kezelésének optimalizálása a gyártásban " volt a címe annak a projektmunkának, amellyel Benjamin Pietzsch, az Evonik Smart Materials - Evonik Operations GmbH hanaui telephelyének munkatársa és néhány kollégája nemrégiben sikeresen befejezte többéves, államilag elismert technikus képzését.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Oldószerek tárolása

A Schunk-csoport szén- és grafittermékek gyártására szakosodott. A munkavállalók gyakran érintkeznek oldószereket tartalmazó tisztítószerekkel. A DENIOS egy nagyszabású, házon belüli megoldást hozott létre, amely a folyadékok tárolását éppúgy lehetővé tette, mint a közvetlen munkát.

Továbbolvasás
Esettanulmány

MPE speciális létesítmény különböző anyagokhoz

Egy gyógyszeripari ügyfélnek szüksége volt egy rendszerre a nagy aktivitású anyagok kezeléséhez és méréséhez. A nyitott DENIOS munkaasztal ejektoros áramlástechnológiával garantálta a munka és a termék biztonságát, valamint a szennyeződések hatékony felismerését.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Légtechnikai munkaasztal a BECOM GmbH-nak

Az ausztriai BECOM GmbH elektro-mechanikai részegységeket gyárt. Kis alkatrészek tisztításakor gyúlékony aceton gőzök keletkeznek, amelyektől az alkalmazottakat meg kell védeni. A. DENIOS tisztítóasztal nagyobb biztonságot ad a károsanyag felfogásában.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Ejektoros szennyezőanyag-gyűjtő létesítmény

A Zech and Waibel modellépítő cég szálas kompozit alkatrészeket gyárt. Mivel a gyártás során epoxigyantát használnak, fontos volt ettől megvédeni az alkalmazottakat. Erre a célra a DENIOS kifejlesztett egy ejektroros sszennyezőanyag-gyűjtő létesítmény, amely garantálja a kívánt védelmet.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Keverőállomás a gyártócsarnokok közepén

A németországi APO GmbH ipari tömeggyártású kis alkatrészek felületkezelésével foglalkozik. A DENIOS a dolgozók káros festékektől való védelme érdekében olyan átfejtő- és keverőállomást tervezett, amely tűzvédett tárolást is biztosított.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Vegyi hulladékok tárolása és újrahasznosítása

A svájci Spiromed cég a vegyi hulladékok szakszerű ártalmatlanítására szakosodott. A DENIOS egy üzemcsarnokban tűzvédett helyiségrendszert épített ki a veszélyes anyagok biztonságos tárolására. A göngyölegeken végzett munka egy speciálisan erre a célra kifejlesztett nyitott munkaállomáson történik, ejektoros technológiával a káros anyagok begyűjtésével.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyesanyag-munkaállomás tisztatérben

Az aprentas svájci szolgáltatónál a szakképzési tanfolyamok résztvevőit a legmagasabb műszaki biztonsági előírásoknak megfelelően képzik ki. A különféle porok kezelését a tisztaszobában oktatják. A DENIOS munkaasztal biztosítja a káros anyagok hatékony összegyűjtését és eltávolítását a levegőből.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Optimális védelem a Covestro AG alkalmazottai számára

A por vagy porformájú vegyi alapanyagok kezelésekor fokozott biztonsági követelmények vonatkoznak a munkahelyek kialakítására a munkavállalók védelme érdekében. Nem utolsósorban azért, mert a DENIOS minden munkahelyi követelménynek eleget tudott tenni, a projekt megvalósítása mellett döntöttek a bad oeynhauseni piacvezető javára.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Innovatív, magas szintű rendszermegoldások

Ügyfelünk számára egy többfunkciós tesztlaboratóriumot fejlesztettünk ki, amelyben hosszú távú vizsgálatokat lehet végezni az összetevők üzemanyagokban való viselkedéséről. A 3 helyiségből álló rendszer egy tárolóhelyiségre, egy vizsgálati helyiségre és egy hőkamrára oszlik, amelyben az alkatrészeket különböző, 40-60 Celsius-fok közötti hőmérsékleten érlelik.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Műszaki raktárrendszer laboratóriumi és mintavételi munkákhoz a Hugo Häffner Vetrieb GmbH & Co. KG-nál

Annak érdekében, hogy a mintavételezést és a laboratóriumi munkát a meglévő üzlethelyiségekből kiszervezhessék, a DENIOS a Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG-val egy műszaki raktárrendszert valósított meg. A helyiségrendszerben meghatározott hőmérsékletszintet tartanak fenn. A telepített károsanyag-begyűjtő rendszer védi a munkavállalókat munkájuk során.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Veszélyesanyag-tárolás az Airbus-nál

DENIOS veszélyes munkahelyet integrált egy REI90-es minősítéssel rendelkező tűzvédelmi konténerbe Finkenwerderben az Airbus-nál, ezzel létrehozva egy központi tűzvédelmi szakaszt egy hagyományos szerelő csarnokban. A DENIOS megoldást adott festékek és lakkok tárolására. Ugyanakkor a munkavállalók közvetlenül és biztonságosan végezhetnek festő- és lakkozó munkát.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Festékkeverő helyiség a Siemens tűzvédelmi konténerében

Ha a gyártási területeken festékekkel és lakkokkal dolgoznak, a munkavállalókat ennek megfelelően védeni kell. A svédországi Industrial Turbomachinery divízió számára a Siemensnek biztonságos helyiségre volt szüksége a festékek tárolásához és keveréséhez. A logisztikai folyamatok optimalizálása érdekében biztosítani kellett a többi épülethez való térbeli közelséget.

Továbbolvasás
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00