DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Előre temperált adalékanyagok a gyártás részére

A Klüber Lubrication Austria GmbH a Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG egyik üzletága, amely egészen speciális kenőanyagokat fejleszt és gyárt különböző felhasználási célokra. A Klüber Lubrication nagy teljesítményű kenőanyagaival szemben megfogalmazott magas elvárások visszaköszönnek azon iparágak sokszínűségében is, amelyek ezeket a kenőanyagokat alkalmazzák: az autógyártástól a faiparon keresztül egészen az élelmiszeriparig.

Kihívás és feladat

Egy olyan piacvezető specialista, mint a Klüber Lubrication Austria számára a gyártás során használt anyagok tárolásával kapcsolatban kizárólag a DENIOS-szal történő együttműködés jöhetett szóba, nem utolsó sorban a két cég között évek óta fennálló kiváló együttműködésnek köszönhetően. A DENIOS feladata egy olyan hőkamra elhelyezése volt, amely a beszállított adalékanyagokat a termelés számára előmelegíti, hogy azokat a gyártási folyamat következő lépésében késlekedés nélkül fel lehessen használni. A felállítás helyéül egy újonnan kialakítandó emelvényt jelöltek ki, amely rövidebb szállítási utakat, valamint a munkatársak alacsonyabb veszélyeztetését hivatott biztosítani. A kihívás egyfelől az acélszerkezet-gyártó céggel az új hőkamra felállítási pontjaival kapcsolatos koordinációban, másfelől a berendezés rendkívül pontos szállításában és telepítésében rejlett, mivel ez az új emelvény építésével párhuzamosan történt.

Megoldás

A megrendelővel történő együttműködésben és az általa támasztott követelményrendszer alapos, helyszíni áttanulmányozását követően a DENIOS egy WK 314-2 típusú hőkamrát fejlesztett ki és szállított le. Egy 4.000 m³/h légcsere teljesítményű, 15kW-os elektromos fűtőaggregátor biztosítja a nyersanyagok felolvasztásához szükséges, max. 120 °C hőmérsékletet. Az anyagok konstans, 80 °C körüli hőmérsékletét többek között a kiváló szigetelés is garantálja. A tárolási kapacitás maximum hat, összesen akár 12 darab 200 literes hordó befogadására alkalmas EUR raklap, amelyeket egyidejűleg két szinten lehetséges elhelyezni. A targoncázható hőkamra kétszárnyas ajtót kapott. Így akár egy kézi targoncával ("békával") is megrakodható.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A Klüber Lubrication Austria egyrészt a jobban egymáshoz igazított gyártási lépésekből, illetve az ebből eredő rövidebb átfutási időből profitál. Ezen túlmenően a DENIOS által megtervezett és leszállított hőkamrát optimális kezelői komfort, valamint kiemelkedő energiahatékonyság jellemzi, így tartva a lehető legalacsonyabban az állandó költségeket. Nem utolsó sorban mind a munkatársak, mind a környezet számára előnyös az anyagok szakszerű tárolása.

Hozzáillő termékek felfedezése

Hőkamrák

Hőkamrák a DENIOS-tól: Pontos és biztonságos hőkezelés!

A választékhoz

Felszereltségek termotechnikához

Szükség szerint szerelje fel hőkamráját! Örömmel adunk ebben tanácsot.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00