DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Ejektoros szennyezőanyag-gyűjtő létesítmény

A Zech and Waibel modellépítő cég a szálas kompozit alkatrészek és a prototípus gyártás területére specializálódott, kifinomult és innovatív koncepciók megvalósítására a modellgyártás, formagyártás, kis szériás gyártás és műszaki szolgáltatások területén.

Kihívás és feladat

A német Veszélyes anyagokról szóló rendelet 7. §-a szerint a vállalkozónak a tevékenység megkezdése előtt meg kell határoznia és fel kell mérnie a munkával összefüggő valamennyi veszélyt. Mivel a formagyártás során epoxigyantás szálas kompozit alkatrészeket használnak, a személyi védelem az ügyfél egyik legfontosabb feladata. Erre a célra olyan munkaállomást kell kialakítani, amely megfelel a BGR 227 (német Szakmai szövetség a munkahelyi biztonságra és egészségvédelemre vonatkozó szabályok) követelményeinek. Ezen a munkaállomáson olyan munkadarabokat kell gyártani, amelyekben a felhasználandó alkatrészek sztirolt tartalmaznak. Az ügyfél egy másik követelménye volt, hogy ezt a munkaállomást a telepítés helyén egy meglévő munkaállvány alá építsék fel.

Megoldás

A leírt követelményeknek megfelelően a DENIOS a "PREMIUM" sorozatból ejektoros szennyezőanyag-gyűjtő létesítményt gyártott a megrendelő részére robbanásvédett (Ex) változatban (robbanási csoport: IIB). A légtechnikai nyitott munkaállomás nagy méretei lehetővé teszik a nagy formájú alkatrészek feldolgozását is. A rendszer műszaki tornyába egy légelszívó/keringtető ventilátor egység van beépítve, szintén robbanásbiztos (robbanási csoport: IIB). Egy kombinált szűrőcella, amely aktív szénrétegből és egy integrált F7 osztályú előszűrőből áll, szűrőegységként védi az aktív szenet a légkörben lévő portól. Az előszűrő hosszabb élettartamot biztosít.

Eredmény és ügyfélelőnyök

Az ügyfél az előírásoknak megfelelő és hatóságilag jóváhagyott megoldást kapott, tökéletesen az igényeihez szabva.

Hozzáillő termékek megtekintése

Munkaasztalok

Munkaasztalok és biztonsági munkapadok különféle szellőzőrendszerekkel és az Ön igényeinek megfelelő egyedi felszerelési lehetőségekkel.

A választékhoz

Nyitott munkahelyiségek

Használja ki a személyre szabott nyitott munkahelyiségeket. Szellőzési koncepciók széles és speciális választékát kínáljuk.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00