DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Biztonságos kültéri tárolóhely a Hydrior AG-nál

A Hydrior AG az 1940-es évek vége óta gyárt felületaktív anyagokat a mosószer- és textilipar számára. A családi vállalkozás több mint 60 éve szállít a legkülönbözőbb viszkozitásokkal, koncentrációkkal és ellenionokkal a legkülönbözőbb vevői igényeknek.

Kihívás és feladat

Az ügyfél szabadon választhat a tartályok közül a kannáktól a közúti tartálykocsikig. A vegyi folyamatokban agresszív és gyúlékony folyadékokat használnak. Az épületek tárolókapacitása ezen anyagok számára már nem volt elegendő.

Megoldás

A tárolási megoldás áthelyezése a kültérre: A Hydrior döntés előtt állt: vagy bővíteniük kell a beltéri tárolókapacitásukat, vagy kültéri alternatívára van szükségük. Az előbbi lehetőséget gazdasági okokból elvetették. A kültéri tároláshoz a wettingeni DENIOS cégben találtak partnert, aki kiterjedt projekttapasztalatot tudhat magáénak az ilyen tárolási megoldások terén. A DENIOS mérnökeivel együtt három polcos raktárkonténert konfiguráltak, egyrészt gyúlékony anyagok, másrészt agresszív és maró folyadékok számára. Mindkét rendszer 18 darab, egyenként 1000 literes IBC tárolására alkalmas. Mivel a környező épületektől és az utcától megfelelő biztonsági távolságok voltak, nem kellett további tűzvédelmi berendezéseket tervezni. A statikus feltöltődés elkerülése érdekében az állványok potenciál kiegyenlítéssel vannak felszerelve. A maró hatású folyadékok raktáraiban a a kármentő tálcák is speciális PE-béléssel rendelkeznek. Ezek biztosítják az anyag kémiai és mechanikai ellenállását. Végül a Hydrior nagy hangsúlyt fektetett a nagyfokú időjárásállóságra és a hozzáférés-ellenőrzésre.

Eredmény és ügyfélelőnyök

Költséghatékony raktárcsodák a növekedés lehetőségével: A DENIOS saját gyártóüzemében gyártja tárolási megoldásait, és a végső összeszerelést az ügyfél telephelyén végzi. Ez biztosítja a termékek lehető legmagasabb minőségét. A karbantartást kérésre a DENIOS csapata is elvégezheti. Az ügyfél így a tervezéstől a gyártáson át a szervizelésig minden szükséges szolgáltatást egy kézből kap. A Hydrior AG polcos raktárkonténereit Németországban gyártották és közvetlenül a vállalat telephelyén szerelték össze. Még a szűkös helyviszonyok sem jelentettek jelentős akadályt a projekt számára. A Hydrior költséghatékony és helytakarékos tárolási megoldást kapott a kültéri területre, amely megfelel minden hatósági követelménynek. Ugyanakkor a rendszer moduláris, és bármikor bővíthető további tárolóegységekkel.

Hozzáillő termékek megtekintése

Tűzvédelmi raktárkonténerek

A DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek kétoldali megbízható T 90 (REI 90) tűzvédelmet kínálnak. Használja ki a tűzvédelmi raktárak ellenőrzött biztonságának előnyeit!

A választékhoz

Felszereltségek veszélyesanyag-tárolóhoz

Tekintse meg a felszereltségi lehetőségeket a veszélyesanyag-tárolókhoz, a tűzvédelmi raktárkonténerekhez, valamint a peroxid- és lítium-ion akkumulátorok tárolókhoz.

A választékhoz

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Esettanulmány

Innovatív, moduláris vegyszertároló épült Tübingenben

A CHT-csoport törzsüzeme Dußlingenben, Tübingen közelében, 50 000 tonna speciális vegyszert állít elő vásárlói számára a világ minden tájáról. A növekvő kihívások miatt sürgősen szükségessé vált a telephelyen egy újabb biztonságos és rugalmas, veszélyes anyagok tárolására szolgáló tároló építése.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium-ion akkumulátor - működése, veszélyei, tárolása és szállítása

A lítium-ion akkumulátorok mindenütt jelen vannak - áramot szolgáltatnak okostelefonokhoz, számítógépekhez, akkus csavarhúzókhoz, robotfűnyírókhoz, e-kerékpárokhoz és autókhoz. A lítium-akkumulátorok néha hatalmas energiákat tárolnak kis helyen. Ebben a bejegyzésben mindent megtalál, amit a lítium-ion akkumulátorokról tudni kell.

Továbbolvasás
Újságcikk

ÚJDONSÁG a DENIOS-nál: Veszélyesanyag-tárolók visszavétele és újrahasznosítása

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

Továbbolvasás
Cikk

Rendkívül ellenálló: a DENIOS műszaki raktárrendszerei

Annak érdekében, hogy a DENIOS műszaki raktárrendszerei mindig stabilak maradjanak, kiterjedt elméleti számításokat, hosszú távú teszteket és gyakorlati próbákat végzünk. A statika megbízhatóan ellenáll a szél, hó és földrengés okozta külső erőknek.

Továbbolvasás
Újságcikk

A BioNTech Manufacturing Marburg GmbH köszönetet mond

Az EMA jóváhagyásával a BioNTech hivatalosan is megkapta az engedélyt a COVID-19 vakcina gyártására az új marburgi üzemben. A boldog esemény bejelentésekor a BioNTech megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon partnereinek, szolgáltatóinak és beszállítóinak. A DENIOS is közéjük tartozik.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 16 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00