DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

A higiéniai szakemberek a nemesacélra támaszkodnak

Legyen szó gyógyszer-, élelmiszer- vagy italtechnológiáról: Ahol a magas higiéniai előírások érvényesülnek, a rozsdamentes acélok beváltak a mindennapi használat során. Valódi univerzális különlegességként a nemesacél megfelel minden fontos higiéniai és funkcionalitási követelménynek.

A döntő előny: a nemesacél korrózióálló és nem bocsát ki jelentős mennyiségű idegen anyagot a végtermékbe. De ez még nem minden: más anyagokhoz képest a nemesacél könnyebben tisztítható, és alacsonyabb koncentrációjú fertőtlenítőszert igényel. Ez a csekély szennyvízszennyezés miatt a környezet védelméhez is hozzájárul.

Legkeresettebb termékeink nemesacélból

A széleskörű DENIOS választék a nemesacél terén is sokat kínál. A következőkben szeretnénk bemutatni néhány legkeresettebb terméket.

Nemesacél kármentő tálcák

A nemesacélból készült kármentő tálcák különleges biztonságot és hosszú távú védelmet nyújtanak a korrózió ellen agresszív folyadékok tárolása során. Akár 1000 literes gyűjtőtérfogatú változatok is elérhetők.

A termékekhez

Kiskanna kármentő tálcák nemesacélból

A kompakt biztonsági tálcákon a kisméretű tartályokat bárhol tárolhatja, ahol szükség van rájuk. Ideálisak agresszív folyadékok, például savak vagy lúgok tárolására.

A termékekhez

FALCON biztonsági tartályok

A széles választékban megtalálhatók a gazdaságos nedvesítő tartályok, szórófejes kannák, biztonsági kiskannák, biztonsági kannák és biztonsági tartályok – mindegyik nemesacél változatban is elérhető.

A termékekhez

Nemesacél szekrények

Vadonatúj a kínálatban: Használja ki a nemesacél anyagú szekrényeink sokféle felhasználási lehetőségeit. A több perspektívát biztosító praktikus megoldás nyújtanak a kémlelő ablakkal ellátott nemesacél szekrényeink.

Kapcsolatfelvétel

Kiskanna tároló állványok

A DENIOS kiskanna tároló állványok robusztus nemesacélból készülnek, ezért magas higiéniai követelményeknek megfelelő környezetben is használhatók. A polcokon található kárment őtálcák, amelyek szintén nemesacélból is kaphatók, további védelmet nyújtanak.

A termékekhez

Vegyszertároló szekrény Inox

Nemesacél vegyszertároló szekrényeink többféleképpen használhatók: az agresszív vegyszerek tárolásától a higiéniai szempontból érzékeny területeken történő használatig. A szárnyas ajtókon négyzet alakú nyílások biztosítják az állandó szellőzést.

A termékekhez

Lángoltó hulladékgyűjtők

A lángoltó hulladéktartályok biztosítják az olajos tisztítórongyok vagy egyéb éghető hulladékok biztonságos ártalmatlanítását - természetesen nemesacélból is kapható.

A termékekhez

Ultrahangos tisztítók

Az ultrahangos tisztítók gyengéden és hatékonyan tisztítanak és zsírtalanítanak. A DENIOS ultrahangos tisztítóinál a tálca és a burkolat is rozsdamentes acélból készül, ezért rozsdaálló.

Kapcsolatfelvétel

IBC nemesacélból

Értékes nyersanyagok vagy veszélyes vegyszerek tárolására. A II. és III. csomagolási csoportba tartozó veszélyes folyadékokhoz engedélyezett.

A termékekhez

Hordószivattyúk nemesacélból

A nemesacélból készült elektromos hordószivattyúk optimális eszközként szolgálják a felhasználót az alacsony viszkozitású közegek áttöltéséhez, ha a szivattyúzott közeg szennyeződését ki kell zárni.

A termékekhez

Kézi raklapemelő nemesacélból

Közlekedési eszköz minden olyan területre, ahol a maximális tisztaságra van szükség. Bronz szivattyúház, nylon kerekek.

Kapcsolatfelvétel

Tölcsérek és csaptelepek

Stabil, kémiailag rendkívül ellenálló nemesacél kivitelű termékek az agresszív folyadékok biztonságos lefejtéséhez és betöltéséhez.

A termékekhez

Nemesacél vödör

Az Ön univerzális segédeszköze speciális higiéniai követelményeknek megfelelő területeken. Beépített mérőskálával és 10 literes térfogattal.

A termékekhez

Nemesacél mérlegek

A könnyen tisztítható, rozsdamentes nemesacél mérlegek magas higiéniai követelményeket teljesítenek, például az élelmiszer-, gyógyszer- vagy vegyiparban.

Kapcsolatfelvétel

Anyaginformációk

Az 1.4301 rozsdamentes acélt használják a legtöbb DENIOS nemesacél termékhez. Ez nem optimális az Ön speciális alkalmazásához? Kérésre más minőséget is szívesen kínálunk.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00