DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyes anyagok élőben! - Kísérleti előadás

A gyúlékony folyadékok és anyagok vagy vegyi anyagok kezelésével kapcsolatos veszélyek kiküszöbölése.

Dátum: 2024.09.10.
Nyelv: angol
Helyszín: ONLINE
Időtartam: kb. 2 óra
Részvételi díj: ingyenes

Szeminárium tartalma

"A veszélyek felismerése és megelőzése" - Még a gyúlékony anyagok szakszerű kezelése is jelentős kockázatokkal jár. Egy látszólag ártalmatlan anyag, egy kedvezőtlen helyzet - csak kevesen vannak tisztában azzal, hogy a mindennapi munkakörnyezetben (és otthon is!) milyen nagy a potenciális veszély, és felismerik, hogy a legkisebb mennyiség vagy a kisebb figyelmetlenség is végzetes következményekkel járhat. A látszólag ártalmatlan anyagok kedvezőtlen körülmények között hatalmas veszélyforrást fejthetnek ki. A tanulságos, szórakoztató - és rendkívül izgalmas - DENIOS kísérleti előadás világosan bemutatja, milyen következményekkel jár a gyúlékony anyagok helytelen kezelése. Gyakorló szakemberek előadása gyakorló szakembereknek, amely felhívja a figyelmet a vállalatok és a munkavállalók körében. A gyúlékony folyadékokkal és anyagokkal a jövőben kellő tisztelettel kell bánni. A kezelés és tárolás során fokozott érzékenység alakul ki, és előtérbe kerül a szükséges óvatosság. A DENIOS kísérleti előadás célja, a résztvevők érzékennyé tétele és fogékonyabbá tétele a veszélyek előzetes felismerése érdekében. A veszélyes anyagok helyes kezeléséből adódó nem kívánt reakciók így a jövőben elkerülhetők lesznek.

Fókuszpontok

  • Káresemények és következményeik
  • Potenciális veszélyek a mindennapi működés során
  • Gyulladáspont, lobbanáspont és gyulladási hőmérséklet
  • A három veszélyességi zóna jelentése
  • Tüzek helyes oltása
  • Robbanásveszélyes légkörök
  • Porok
  • Savak és lúgok
  • Radioaktív izotópok
  • Összegzés

Előadó

Dipl.-Biol. Tobias Authmann

Tobias Authmann biológus diplomával rendelkezik, és évek óta a DENIOS akadémián dolgozik a veszélyes anyagok tárolásával és a munkahelyi biztonsággal foglalkozó szakemberként. Szakterülete a balesetmegelőzés, különös tekintettel a veszélyes anyagok tárolására és kezelésére. Széles körben már ismert, mint szakértő és kompetens kapcsolattartó ezen a területen.

Ideális pályakezdők számára is

A fiatal szakemberek a szó legszorosabb értelmében veszélyesen élnek! A jelenlegi statisztikák azt mutatják, hogy a munkahelyi balesetek kockázata jelentősen magasabb, mint az idősebb munkavállalóké. Ennek számos oka van: a tapasztalatlanság, a tudás hiánya, de a rutintalanság és a túlzott magabiztosság is szerepet játszhat. Ezért különösen fontos, hogy az újonnan érkezők már a kezdetektől fogva felismerjék a munkahelyi egészségvédelem és biztonság fontosságát. Ezért a DENIOS akadémia kifejezetten a szakma új belépőinek is kínálja népszerű szakértői előadását. Az informatív és szórakoztató előadás hatásosan hívja fel a figyelmet a veszélyes anyagok helytelen kezelésének következményeire, és így tartósan lelkesedést kelt a munkavédelem témája iránt.

Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Foglalásokért és további információkért kérjük, küldjön e-mailt a info@denios.hu címre, vagy használja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00