DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szivárgás vészhelyzeti képzés

Dátum: 2024.10.29.
Nyelv: angol
Helyzín: ONLINE
Időtartam: kb. 2 óra (1 óra elmélet + 1 óra gyakorlat)
Részvételi díj: ingyenes

Szeminárium tartalma

Mielőtt a kisebb vészhelyzetekből nagyobbak lesznek - A munkavállalók vészhelyzetekre való felkészítése érdekében rendszeresen gyakorolni kell a vészhelyzeti felszerelések használatát. Csak így kerülhetők el a helytelen vagy nem megfelelő használatból eredő magas tisztítási és javítási költségek. A DENIOS szivárgás vészhelyzeti képzése segít megóvni alkalmazottai egészségét vészhelyzetben, és optimalizálja a belső kockázatkezelést. A DENIOS szivárgás veszélyhelyzeti képzése biztosítja, hogy alkalmazottai helyesen reagáljanak a kiszivárgott folyadékok kezelése során. Megtanulják, hogyan kell használni a DENSORB® vészhelyzeti készleteket a kiszivárgott folyadékok felszívására és eltávolítására. A képzés magabiztosságot ad a felhasználónak, hogy optimálisan felkészüljön a vészhelyzetre. És ezáltal hozzájárul a tervezett intézkedések jobb végrehajtásához. A meglévő vészhelyzeti felszerelés teljessége és alkalmassága ellenőrizhető, és szükség esetén a vészhelyzeti terv kiigazítható. Ez a szeminárium az ISO 14001:2015 szabvány 8.2. fejezete szerinti vészhelyzeti felkészültség része.

Fókuszpontok

  • Vészhelyzeti intézkedések megtervezése
  • Egyszerűsített vészhelyzeti terv
  • A DENSORB® vészhelyzeti készletek alkalmazási területei
  • A vészhelyzeti eszközök helyes használata
  • A DENSORB® vészhelyzeti készletek tartalma
  • A lehetséges baleseti helyszínek vizsgálata
  • Gyakorlati képzés

Előadó

Dipl.-Biol. Tobias Authmann

Tobias Authmann biológus diplomával rendelkezik, és évek óta a DENIOS Akadémián dolgozik a veszélyes anyagok tárolásával és a munkahelyi biztonsággal foglalkozó szakemberként. Szakterülete a balesetmegelőzés, különös tekintettel a veszélyes anyagok tárolására és kezelésére. Széles körben már ismert, mint szakértő és kompetens kapcsolattartó ezen a területen.

Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Foglalásokért és további információkért kérjük, küldjön e-mailt a info@denios.hu címre, vagy használja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00