DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Teljes körű védelem a tárolás és a lefejtés során a DENIOS-szal

Számunkra a folyékony veszélyes anyagok kezelésének biztonsága azt jelenti, hogy a munkavállalók védelme minden lépésnél garantált. Az IBC számos gyártó vállalatnál a veszélyes folyadékok tárolására szolgáló tartályként honosodott meg. Ennek oka, hogy számos előnyt kínál a hordókkal szemben, például a tárolási hely hatékonyabb kihasználását.

Annak érdekében, hogy az Ön alkalmazottai teljes mértékben védve legyenek a tárolás és a napi műveletek során történő lefejtés során, az IBC-khez speciális, alkalmazásspecifikus kármentő tálca készleteket állítottunk össze vonzó akciós áron.

Tárolás

Reagáljon, mielőtt túl késő lenne. Az első önálló SpillGuard® figyelmeztető rendszer megbízhatóan észleli a veszélyes szivárgásokat, így értékes időt takarít meg a helyzet tisztítására, és megakadályozza, hogy az szükségtelenül veszélyessé és költségessé váljon. Szerezze be most akciós áron, a legnépszerűbb kármentő tálcáinkkal egy készletben!

Lefejtés

Tartozékok a nagyobb kényelem és biztonság érdekében a lefejtés során. Ezek a biztonsági csomagok az IBC kármentő tálcán kívül egy IBC fedélnyitóból, DENSORB® felitató flíz tekercsből és - választásától függően - egy FALCON biztonsági tartályból vagy egy kifolyócső hosszabbítóból állnak.

Tárolás + lefejtés

A teljes biztonsági program az Ön IBC kármentő tálcájához: A Spillguard®-ból és a PE-ből készült IBC kármentő tálcákhoz való átfejtő tartályból vagy acélból készült IBC kármentő tálcákhoz való kannatartókból áll. Választhat továbbá a FALCON biztonsági kannával, a FALCON Lubriflex betöltő kannával vagy a DENSORB® felitató flíz tekerccsel ellátott csomagok közül.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00