DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

2021.10.06

Új és csak a DENIOS-nál: régi veszélyesanyagok-tárolójának visszavétele és újrahasznosítása

A veszélyesanyag-tárolók hosszú életciklussal rendelkeznek, üzemeltetés alatti rendszeres karbantartással és javítással. De eljön az a pont, amikor a karbantartás már nem éri meg. Az üzemeltetőnek most fel kell tennie magának a kérdést, hogyan lehet a régi rendszert a lehető leghatékonyabban és szakszerűbben ártalmatlanítani. Szövetségi államtól függően ezt a folyamatot szigorú követelményeknek megfelelően szabályozzák, és magas szervezési és költségigényes erőfeszítéssel jár.

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

A DENIOS kiegészíti a szolgáltatások körét

Az új szolgáltatás magában foglalja a rendszer szakszerű le- és kiszerelését a helyszínen alacsony alvázú pótkocsival. Ezt követően a DENIOS elvégzi a szakszerű és környezetbarát bontást, melynek során ellenőrzik az egyes alkatrészek újrahasznosítási lehetőségeit. Az érintetlen újrahasznosítható anyagok, például a tűzvédelmi panelek feldolgozhatók és újrahasznosíthatók. A káros anyagokat megfelelően ártalmatlanítják. Ezzel a szolgáltatással a DENIOS ügyfelei minimális szervezési idővel megőrzik a teljes költségellenőrzést.

Tapasztalt szakemberként a DENIOS holisztikus, 360°-os szolgáltatást kínál mindenre, ami a veszélyesanyag-tárolókkal kapcsolatos a termék teljes életciklusa alatt. A tanácsadáson, projektmenedzsmenten, szállításon, összeszerelésen és üzembe helyezésen túl a DENIOS a veszélyesanyag-tárolók törvényi előírásoknak megfelelő visszavételével és ártalmatlanításával is megbízhatja.

További információ a DENIOS szolgáltatásról az alábbi címen www.denios.hu/szerviz-es-karbantartas/

Kapcsolat

Kérdése van a tartalommal kapcsolatban, vagy Ön a média képviselője? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi címen:
E-mail: info@denios.hu

Sajtó levelezőlista

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Akkor iratkozzon fel sajtó levelezőlistánkra.

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00